Den apokalyptiske horror-hiten K-dramaet 'Sweet Home' med Song Kang, Lee Jin Wook, Lee Do Hyun, Go Min Si sendte Internett ut i en stor vanvidd etter at flere utsalgssteder avslørte at den etterlengtede oppfølgeren nå er i arbeid.

Ryktene utløste at den populære serien er klar for en helt ny sesong.

Ifølge flere utsalgssteder planlegger Netflix å gi ut 'Sweet Home 2' i 2022.



Med dette tar streaminggiganten sikte på å begynne å filme i desember 2021 og har angivelig begynt å sjekke skuespillernes timeplan.

Når vi snakker om skuespillere, sies 'Sweet Home 2' å ha de samme rollebesetningene som fra forrige sesong.

Netflix-adresser ryktes Kjære hjem Sesong 2

Besetning av(Foto: Netflix)

Etter nyhetene om den etterlengtede oppfølgeren, ga Netflix ut en uttalelse for å fjerne problemet.

Som innhentet av MBN Star, avslørte strømmegiganten at 'ingenting er bestemt angående produksjonen av sesong 2 av 'Sweet Home.'

LES MER: Song Kang kåret til Pizza Alvolos nyeste støttespiller

Høydepunkter fra 'Sweet Home'.

Basert på den populære nettfilmen med samme navn, fikk 'Sweet Home' massiv oppmerksomhet over hele verden på grunn av sin spennende historie og kraftfulle rollebesetning.

Med dette sies det overnaturlige dramaet å oppnå 22 millioner betalte abonnementshusholdninger over hele verden på bare én måned etter utgivelsen.

Hjelmt av den anerkjente regissøren Lee Eung Bok, hvis kjente verk inkluderer megahiten K-dramaene 'Dream High', 'Descendants of the Sun', 'Goblin' og mer, skildrer historien en gruppe overlevende som ble fanget opp. i et postapokalyptisk miljø.

Tilsynelatende isolerer hovedpersonen, Cha Hyun Soo, spilt av Song Kang, seg for å beskytte sine andre overlevende.

Bortsett fra den sørkoreanske hjerteknuseren, har seerne også forelsket seg i Lee Jin Wooks karakter, som spiller den tidligere privatdetektiven Pyeon Sang Wook.

På grunn av hans mystiske aura og massive arr på kroppen, antok alle at han var den slemme fyren som ville sette alle i stor fare.

Interessant nok avslørte den siste delen av 'Sweet Home' hans sanne identitet, som ble sett på som en som holder seg til det som er rett og ville ofre seg selv for å redde noen.

Bortsett fra publikums oppmerksomhet og online buzz skapt av Netflix-serien, fikk dette også anerkjennelse fra Song Kang, som ble nominert som beste nye skuespiller ved den 57. Baeksang Arts-prisen for sin upåklagelige opptreden i 'Sweet Home.'

Rollelisten fra Sweet Home snakket om opplevelsen deres med å filme Apocalyptic Horror K-Drama

Under intervjuet og forsideopptaket for magasinet @star1 deler Go Min Si tankene sine om å spille hovedrollen i «Sweet Home».

«Youth of May»-stjernen tilsto at hun hadde sett dramaet på nytt nesten åtte ganger, og la til: «Uansett hvor mange ganger jeg ser det om og om igjen, føles det nytt, og jeg blir ikke lei av det».

I Netflix-serien spilte den 26 år gamle skuespillerinnen Lee Do Hyuns sta søster Lee Eun Yoo.

Tilsynelatende, i en tidligere rapport fra Sports Chosun, ble Song Kang overrasket da han hørte produksjonens budsjett for 'Sweet Home'.

Kalt som 'sønn til Netflix', avslørte 'Navillera'-stjernen at han følte seg presset til å spille hovedrollen.

«Jeg hørte ikke om budsjettet på 30 milliarder vunnet (omtrent 27 millioner dollar) da jeg ble kastet. Etter at jeg hørte om det, følte jeg plutselig mye press. Jeg tenkte mye på hvordan jeg bedre kunne lede showet som Hyun Soo,' forklarte han.

I TILFELLE DU GISTE DET: 'Sweet Home' sesong 2 utgivelsesdato, plot, mulig rollebesetning og andre detaljer vi vet så langt


KDramasters eier denne artikkelen.

Skrevet av Geca Wills