Tony-vinner Laura Benanti har blitt valgt til å bli med i rollebesetningen til 'Nashville' denne sesongen, og hun vil spille rollen som Sadie Stone.

«Nashville»-skapere har bekreftet at ikke bare vil Benanti være den nyeste stemmen denne sesongen, hun vil også være den stemmen som fanger hjertet og oppmerksomheten til den skisseartede platesjefen Jeff Fordham.

Show-løperen Dee Johnson skjønte Sadies karakter og forholdet hun vil ha til Rayna.«Sadie er en som ender opp med på Raynas radar. De forbinder seg som kvinner i denne bransjen som ikke har, for eksempel, bagasjen som Rayna har med Juliette... Det er et interessant vennskap vi ser utvikle seg, sa Johnson. TV-linje .

I mellomtiden har en serie bilder tatt fra 'Nashvilles' første episode for sesongen også blitt sluppet, Spoilerguide rapportert.

På ett av de to bildene ble Stone fotografert sammen med Fordham. De to ble vist på Stones telefon. Overraskende nok er det et smil om munnen til Fordham.

Det andre bildet viste Stone som nøt tiden i baren, helt alene. Det er uklart om det var der hun og Fordham først møttes, men å dømme ut fra antrekket hennes på begge bildene virker det svært sannsynlig.

'Nashville' sesong 3 starter den første episoden for sesongen 1. oktober, og den vil ha tittelen 'How Far Down Can I Go' KSiteTV bemerket.

ABC har også avduket en offisiell beskrivelse for den første episoden som lyder: «Etter at Wills debutalbum rykker Raynas til andreplass, er hun mer fast bestemt enn noensinne på å gjøre Highway 65 og plata hennes til en hit. På sin side bestemmer hun seg for å forfølge noen nye og uventede muligheter for publisitet, inkludert et besøk på 'Good Morning America', hvor vennen Luke Bryan overrasker henne på scenen.'