Den første er karakterene, teamet Leverage består av fem medlemmer som inkluderer lederen som er Lee Tae Joon, svindler Hwang Soo Kyung spilt av Jeon Hye Bin, tyven Go Na Byul spilt av Kim Sae Ron, menneskelig våpen Roy Ryu spilt av Kim Kwon og til slutt teknologigeniet Jung Ui Sung spilt av Yeo Hoe Hyun.

Hver av disse karakterene har sine egne historier å fortelle, og deres unike personligheter vil få seerne til å fordype seg i dramaserien enda mer, og du bør virkelig vente på denne. Den neste er katarsisen, de uredelige planene i denne dramaserien «Leverage» vil få alle på kanten av stolen.

Disse ufullkomne menneskene vil slå seg sammen for å fullføre de forskjellige bedragerske handlingene mot tilsynelatende perfekte mennesker i historien, og seerne vil kunne nyte den eventyrlige handlingen så vel som komiske øyeblikk. Handlingen i historien i denne dramaserien med svindelkyndige karakterer vil fange de virkelige kriminelle som på lur måte unngår loven som vil gi seerne en slik stedfortredende tilfredsstillelse og katarsis.På den tredje er komedien, regissør Nam Ki Hoon, Lee Dong Gun, Jeon Hye Bin, Kim Sae Ron, Kim Kwon og Yeo Hoe Hyun har gått sammen for å hevde at styrken til 'Leverage' er at den er herlig forfriskende . Team Leverage vil spille sofistikerte, fantastiske hjernespill for å fange antagonisten. Ellers kan seerne se frem til en herlig forfriskende komedie under denne prosessen.

Den siste handler om de spektakulære severdighetene, under pressekonferansen til 'Leverage' uttalte Kim Sae Ron at dette dramaet gir mange spektakulære severdigheter. Regissør Nam Ki Hoon la også til: «Det skal bli morsomt å se karakterens fremstilling av komplekse følelser så vel som deres transformasjoner», «Leverage» har premiere i kveld kl 21:30 KST.