I 'Now, We Are Breaking Up' episode 8 opplevde Ha Young Eun (Song Hye Kyo) oppturer og nedturer i karriere, vennskap og kjærlighetsliv. Heldigvis var Yoon Jae Guk (Jang Ki Yong) alltid ved hennes side for å oppmuntre og støtte henne.

'Nå går vi fra hverandre' episode 8: Yoon Jae Guk gjenforenes med en venn fra Paris

Yoon Jae Guk tilsto modig sin kjærlighet til Ha Young Eun for sin mor. Selv om det ville være vanskelig for henne å akseptere sannheten om at kvinnen han liker var ekskjæresten til broren hans, er Jae Guk klar til å ta risiko for å få forholdet til å fungere.

Mens han var opptatt med å forberede samarbeidet med Claire Marie, mottok fotografen massevis av tilbud fra internasjonale merker, med hjelp av vennen og Vision PRs administrerende direktør Seok Do Hoon (Kim Ju Hun).Nærmere bestemt vil Yoon Jae Guk jobbe med DPHP, selskapet som håndterer alle de internasjonale merkene.

En av representantene fra DPHP dro til Korea hele veien fra Paris for å møte Mr. J. Han ble overrasket over å se et kjent ansikt. Jae Guk visste ikke at han ville gjenforenes med Cedric, vennen hans fra Paris som solgte bildet til Ha Young Eun for mange år siden.

Fotografen ba om skriftlige tidsplaner for sitt arbeid. I begynnelsen var Cedric nølende med å gi det Jae Guk ønsket, men endte opp med å avslutte avtalen.

Ha Young Eun opplever Shin Yoo Jungs hevn

Shin Yoo Jung (Yoon Jung Hee) ble provosert av det Yoon Jae Guk gjorde for Young Eun, noe som fikk henne til å plage designeren. Alle de lokale merkene fra varehuset hennes ville bli fjernet, inkludert Sono, Ha Young Euns merke.

Administrerende direktør Hwang (Joo Jin Mo) ga Young Eun i oppgave å gjøre noe med det. Hun dro til Yoo Jungs kontor og prøvde å overbevise henne om å returnere Sono til kjøpesenteret, men på grunn av Shin Yoo Jung nektet hun.

Seok Do Hoon forteller Hwang Chi Sook om Shin Yoo Jung

Hwang Chi Sook (Choi Hee Seo) fikk vite hvorfor Sono mistet avtalen med Hills varehus etter at Seok Do Hoon fortalte henne hele historien. Det var fordi Shin Yoo Jung var eks-forloveden til Yoon Soo Wan og en del av hevnen hennes var å ødelegge livet til Ha Young Eun.

LES OGSÅ: 'Nå går vi i stykker' Episode 7: Jang Ki Yong introduserer Song Hye Kyo til moren sin + Choi Hee Seo distraherer Kim Ju Hun

Nå bryter vi opp(Foto: @nowwearebreakingup_official Instagram)

Det gjorde henne sint å vite at Yoon Soo Wan var to ganger Ha Young Eun og Shin Yoo Jung før. For å hjelpe sin beste venn ga Hwang Chi Sook sjefssjef Go Gwang Soo (Jang Hyuk Jin) i oppgave å bruke forbindelsene sine med Hills Department Store for å vinne avtalen og bevare Sono på markedet.

På middagen deres tvilte Ha Young Eun på Hills' tjenestemenns intensjon, og motedesigneren var smart til å se gjennom sitt skjulte motiv.

Ha Young Eun og Kwak Soo Ho finner ut Jeon Mi Sooks sykdom

Ha Young Eun dro til Jeon Mi Sooks timer og fant henne bevisstløs. Hun kjørte henne til sykehuset. Skjelvende og målløs ble Young Eun sjokkert over å høre om Jeon Mi Sooks sykdom.

Kwak Soo Ho, Jeon Mi Sooks mann, ble også sjokkert over å høre de dårlige nyhetene. Han følte seg skyldig i å være uvitende om konas tilstand.

Ha Young Eun beviser seg selv for Shin Yoo Jung

Ha Young Eun var på vei hjem og var lei av alt, heldigvis dukket Yoon Jae Guk opp som var fra flyet hans fra Paris. Hun brøt ut i gråt for å slippe frustrasjonene, og hun var takknemlig for å ha kjæresten ved sin side.


Ved hjelp av Jae Guks forbindelse i Paris, klarte Ha Young Eun å avslutte en avtale med et kjent selskap i Paris og mottok ulike tilbud fra lokale merker. Sono ble deretter et av de etterspurte merkene i Korea på grunn av Young Euns harde arbeid.

Denne gangen var det hun som nektet Hills å ha et partnerskap med The One.

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE: 'One Ordinary Day' Episode 3: Kim Soo Hyun blir varetektsfengslet for drap uten rettssak

For mer K-Drama, K-Movie og kjendisnyheter og oppdateringer, hold fanene åpne her på Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley eier denne artikkelen.

Skrevet av Shai Collins.