«Modern Farmer», k-dramaet om et misfortryllt band som prøver å leve livet på landet, begynner denne helgen. Dramaet, som spiller FT Islands Lee Hongki, Park Min Woo, Lee Si Un, Lee Ha Nui og Kwak Dong Yeon, er det siste i en k-drama-arv om guttene i bandet.

I dette dramaet flytter det utbrente rockebandet Excellent Souls til landet for å skape et nytt liv. Ikke bare er det ikke det første showet om idoler eller det eneste dramaet der idoler spiller idoler; det er ikke engang Lee Hongkis første k-drama-rolle som spiller et idol. Men det er greit fordi k-dramaer om band vanligvis er underholdende å se.

Her er noen få andre k-dramaer som slår den rette tonen for musikkfans.'My Lovable Girl': Dette dramaet som kjører for øyeblikket med idoler fra det virkelige liv i rollene som idoler viser noen av de mørkere sidene av underholdningsindustrien. Det er mye baksnakking og rivalisering. Men Rain, f(x)s Krystal Jung og Infinites L og Hoya skaper troverdige musikalske karakterer som hjelper hverandre med å skape hits.

'You're Beautiful': Lee Hongkis første rolle som et idol var i denne historien om en nonne, spilt av Park Shin Hye, som later som hun var medlem av et band som inneholdt Jang Geun Suk og Jung Yong Hwa. De spiller alle musikk og skapte en så sympatisk gruppe i ANJELL at dramaets fans ønsket at de skulle fortsette å opptre sammen.

'Heartstrings': Jung Yong Hwa fra CNBlue spilte også en musiker i dette dramaet. Park Shin Hye spiller en student av tradisjonell koreansk musikk som faller for rockersjarmene hans.

'Mary Stayed Out All Night': Jang Geun Suk spilte en indierocker i dette dramaet. Han bor i en graffiti-dekorert garasje som han ikke har råd til å varme opp, men det er greit fordi han lever for musikken sin. Så møter han Moon Geun Youngs karakter og blir overtalt til å late som han giftet seg med henne.

'Shut Up Flower Boy Band': 'My Lovable Girl' var heller ikke første gang L spilte et idol. Han var medlem av blomsterguttebandet som ble valgt som mest sannsynlig til å lykkes som idol-elev. Dette bandet spilte også den nye romcom-kongen Sung Joon. Andre bandmedlemmer inkluderte Lee Hyun Jae fra indiebandet Mate og Superstar K-deltakerne Kim Ye Rim og Kim Min Suk.

'The Woman Who Still Wants To Marry': Forholdet i dette dramaet starter når heltinnen, spilt av Park Jin Hee, klipper gitarakkorden som tilhører en musiker, spilt av Kim Bum. Nyhetsoppleserkarakteren hennes blir til slutt nummer én fan av hans populære indieband.