Yi Sang er fanget opp med følelsene sine for Ha Ri og fortsetter å leve alene. Hans tidligere erfaringer og helseproblemer gjør det vanskeligere for ham å være i et forhold.

Ha Ri fullførte suspensjonen og kom tilbake på jobb. Hun fikk en velkomstgave fra sine kolleger. Sjefredaktør Shin Jung ba Ha Ri om å bli med og se styrelederen i selskapet. I stedet for å gi ut et unnskyldningsbrev til leserne av magasinet, ga Ha Ri bare ut et tidsskrift om skandalen hennes. Styrelederen ble sur og ba henne jobbe med viktige ting. Shin Jung rådet Ha Ri til ikke å slutte, og hun vil si opp sin oppsigelse på grunn av barnepass og gjøre Ha Ri til den neste i køen.

På vei hjem møtte Ha Ri Yi Sang i parken. Hun gikk glad bort til ham og ble med ham, slappet av med en boks øl. Yi Sang tilsto følelsene sine at han forstår at følelsene noen ganger endrer seg, men han tenkte på det og var villig til å begynne på nytt. Ha Ri smilte til ham og overbeviste ham om ikke å bli stresset. De fortsetter å gå til plassen sin.Yi Sang så moren sin vente på en drosje i nærheten av leiligheten hans. Han rådet Ha Ri til å gå trygt hjem mens han nærmet seg moren. Men snart så Nam Ha Ri og hilste på henne. Hun ville slå av en prat med henne, men Yi Sang tok tak i henne og førte henne til å gå. Ha Ri smilte og fortalte Yi Sangs mor at hun likte ham. Snart smiler Nam og håndhilser på Ha Ri.

Drosjen kom, og hun hoppet inn og vinket godt til dem begge. Yi Sang, skuffet, fortalte Ha Ri at de aldri kan være sammen. De har forskjellige prioriteringer, og han ville ende opp med å skade henne. Ha Ri følte seg trist og svarte Yi Sang om ikke å gi henne noen omsorg, slik at hun ikke vil ha noe feil inntrykk av de søte gestene hans. Ha Ri gikk bort og forlot Yi Sang i stillhet.

Da hun ankom stedet hennes, ba Ha Ri Jae Young om å bli med henne for en rask middag. Jae Young var bekymret da Ha Ris ansikt så fortapt og slitent ut. Ha Ri delte med ham at hun blir såret igjen av å tenke på noe hun aldri ville ha. Jae Young innså at det handler om Yi Sang. Han rådet henne til å ikke kaste bort tid på å tenke på det og søke hjelp neste gang som lege om nødvendig. Ha Ri fortsetter å spise i stillhet.

Dagen etter er Yi Sang og Ha Ri vanskelige når de jobber sammen. Ha Ri ba Yi Sang om unnskyldning med en av kollegenes arbeidsinnstilling. Yi Sang godtok det og delte med Ha Ri at han ønsket at de skulle være på god fot. Han snakker om sin tidligere kjæreste som fikk ham til å nøle med å bli involvert igjen. Ha Ri var enig og forlot studioet.

Jae Young kommer til Ha Ris kontor ved lunsjtid. Han inviterte Ha Ri til å spise på den nærliggende restauranten. Ha Ri var forundret over hvorfor han dukket opp uten råd. Jae Young fortalte Ha Ri at han ønsket å gifte seg med henne. Han følte seg ensom og han lengtet etter noen på en romantisk måte. Ha Ri avfeide historien hans og oppfordret ham til å fortsette måltidet.

Senere samme kveld møtte Ha Ri Eu Ddeum ved heisen. Han komplimenterte Ha Ri for å være modig og vise hjertet hennes gjennom dagboken hennes. Ha Ri er litt sjenert å vite at Eu Ddeum liker det hun gjorde. Dagen etter snakket Ha Ri med Park Yeon Ho om hennes tanker om Eu Ddeum. Hun fortalte at hun følte at han var en god match for henne ved å gi henne en baby. Eu Ddeum overhørte damene snakke og han gispet og hørte Ha Ris interesse for ham.

Teamet dro ut for å holde en avskjedsfest til sjefredaktør Shin Jung. Eu Ddeum ser rastløst på Ha Ri på den andre siden av bordet. Shin Jung pakket sakene sine og tok farvel med Ha Ri.

Ha Ri hjalp kollegene sine med å sette seg inn i bilen da hun bar Eu Ddeum for å hente en drosje. Dagboken hennes falt ut av vesken hennes da hun tok Eu Ddeum til bussholdeplassen.

Mens hun venter på en drosje, kneler Eu Ddeum foran Ha Ri og gir henne et kyss. Yi Sang, ytterst, så hva Eu Ddeum gjorde. Ha Ris øyne ble store av overraskelse.