Jae Young leter etter en barnevakt, som blir til en katastrofe ettersom Ok Ran anbefaler ukvalifiserte kvinner. Ha Ri følte seg utslitt av å hjelpe Jae Young med søkerne.

Yi Sang tenkte på å møte Ha Ri i studio. Ha Ri ble suspendert etter hendelsen i møte med sæddonorer i bytte mot penger. Hun tilbrakte tid med moren sin mens hun var på ferie.

Den kvelden sjekker Ha Ri listen hennes for potensielle sæddonorer fra mannlige venner som omgir henne. Jae Young og Yi Sang ville finne det vanskelig å la dem bli enige om forespørselen hennes. Eu Ddeum er den beste sæddonoren på listen.Ha Ri dro til Eu Ddeums kontor og ba om å få snakke med ham. Hun spurte ham om et forslag om at hun vil delta i sæddonasjoner. Eu Ddeum er naiv når han svarer på spørsmål Ha Ri tar notater. Ha Ri overbeviste Eu Ddeum om viktigheten av å hjelpe par som ønsket å oppdra barn for familien.

Dagen etter dro begge to sammen for å få bedriftsmedisinsk kontroll. Ha Ri overtalte Eu Ddeum til å få en spermsjekk og alle testene på listen. I bakhodet vil det være godt å vite hvor sunt Eu Ddeum vil være.

Yi Sang gikk ut med Chief Nam for en drink. Han spurte Yi Sang om hans siste brudd med sin mangeårige partner. Yi Sang forklarte at de hadde vært sammen i 17 år og at de ble lei av hverandre. Det var ikke lett å holde på forholdet som den andre personen bestemte seg for å gi slipp på. Nam oppmuntret ham til å finne noen snill å være sammen med ham. Yi Sang innrømmet at han ønsket å være alene for nå.

Yi Sang og Ha Ri møtes i parken på vei hjem. Han var full, og de tuller mens de ender opp med å se hverandre i noen få tilfeller.

Dagen etter åpnet Jae Young sin nye klinikk. Han ga Do Ah i barnehagen om morgenen og hentet henne klokken 15.00. ble deretter hos ham på klinikken. Han synes det er vanskelig å gi slipp på Do Ah med noen han ikke kjenner.

Eu Ddeum delte gladelig med Ha Ri resultatet fra hans medisinske kontroll. Legen fortalte ham at sædcellene hans er 10 ganger sterkere enn normalområdet. Ha Ri fikk store øyne da dette betyr at Eu Ddeum er hennes sjanse til å få en IVF ved å bruke sæddonasjonen hans.

Ha Ri får i oppdrag å reise til en annen by for en nydekke. Yi Sang tar med som hennes fotograf for hele turen. Ha Ri fant Yi Sang i mange vinkler interessant og morsomt. Uventet traff kraftig regn og jordskred byen den kvelden. Alle fly- og bussrutene deres ble kansellert. De strandet og fikk et bed and breakfast-sted for natten.

I mellomtiden er Jae Young rastløs og vet at Ha Ri er alene med Yi Sang. Han fortsatte å avlytte Ok Ran hvorfor hun lar datteren dra på tur med en mann.

Dagen etter fortsatte Yi Sang og Ha Ri å få flere naturskjønne bilder til et magasinforside. Yi Sang så romantisk på Hari mens de kjente brisen fra den friske luften.