Julen er bedre med mengden av flere fantastiske K-dramaer med et bredt spekter av sjangre å glede seg over!

Fra romantikk, til action og til og med med et snev av historie, serverer disse dramaene lovende forestillinger og uforglemmelig TV-opplevelse på julebordet.

Her er de nyeste dramaene og spennende episodene du ikke bør gå glipp av! Fortsett å lese!1. 'Vår elskede sommer'

(Foto: SBS)

Starter av listen med en lovende romantikkkomedie som blir voksen-drama med en stabil rangering, Kim Da Mi og Choi Woo Siks «Our Beloved Summer».

SBS TV-dramaet ga ut sine første seks episoder, og genererte mye blest over hele landet og til og med utenfor Sør-Korea.

I TILFELLE DU GLEMT DET: 'Our Beloved Summer' Episode 6: Choi Woo Sik konfronterer Kim Da Mi om fortiden deres

Kim Da Mi og Choi Woo Siks kjemi er enestående, og ingen bør gå glipp av det! 'Our Loved Summer' sendes hver mandag og tirsdag kl. 21.00. KST. Den er også tilgjengelig på Netflix.

2. 'Måneskinn'

(Foto: KBS)

Girl's Day Hyeri og Yoo Seung Ho's 'Moonshine' vil garantert gjøre deg tispy med dets ukonvensjonelle plot og brutale opptredener! Dramaet følger historien om et forbudt kjærlighetsforhold mellom en ulovlig alkoholbrygger og en prinsipiell Joseon-inspektør.

Det historiske romantikkdramaet hadde nylig premiere, men det dominerte resten av andre mandags- og tirsdagsdramaer som sendes for øyeblikket.

Se 'Moonshine' på KBS2 kl. 21.00. KST. Den er også tilgjengelig for verdensomspennende streaming på Viki.

3. 'Bare én person'

(Foto: JTBC)

«Only One Person» er perfekt for seere som er sugene på tårevåtne og rørende dramaer når Ahn Eun Jin, Red Velvet Joy og Kang Ye Won forvandles til tre dødssyke kvinner som uventet blir venner på hospitset i den lille byen.

Den uvanlige, men realistiske historien gjør JTBCs nye melodrama unik. 'Only One Person' ble nylig sendt, samtidig med KBS2s 'Moonshine'.

Dramaet sendes hver mandag og tirsdag på JTBC klokken 21.00. KST. For nettstrømming er de to første episodene tilgjengelige på Viki!

4. 'Nå bryter vi opp'

«Nå går vi fra hverandre», episode 10(Foto: @nowwearebreakingup_official Instagram | SBS)

Song Hye Kyo og Jang Ki Yongs første romansedrama sammen genererer mye blest helt siden premieren.

Nå igjen med bare fem episoder, forventes dramaet å ytterligere vise de relaterte problemene til mennesker som er forelsket, samt deres kamp for å holde forholdet deres i live.

Sendes hver fredag ​​og lørdag kl. 22.00. KST, 'Nå går vi i stykker' er tilgjengelig på SBS TV og Viu.

5. 'Snøklokke'

(Foto: JTBC)

Jung Hae In og BLACKPINK Jisoos interessant kontroversielle drama 'Snowdrop' hadde premiere med en lovende start.

Den ubestridelige kjemien mellom de to klare stjernene stjal definitivt hjertene til K-Drama-seerne. Med to episoder inn, forventes dramaet å bli enda mer hjertebankende når de to går i perfekt skjul.

DU KANSKJE OGSÅ LIKE DETTE: 'Snowdrop' Episode 1 og 2: The Fateful Encounter of Jung Hae In og Jisoo-Is It Love at First Sight?

Til tross for den omkringliggende kontroversen, vil JTBC presse gjennom sendingen av dramaet. 'Snowdrop' sendes hver lørdag og søndag, og vil slippe sin etterlengtede tredje episode 25. desember kl. 22.30. KST på JTBC og Disney Plus.