Den talentfulle skuespilleren Jeong Jae Kwang ble med skuespillerne Song Joong Ki, Lim Chul Soo og flere ombord i History D&C.

Historie D&C ønsker velkommen Likevel Skuespiller Jeong Jae Kwang

10. august kunngjorde History D&C på deres Instagram-konto at 'Nevertheless'-stjernen Jeong Jae Kwang offisielt har signert en eksklusiv administrasjonskontrakt med dem.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av HiSTORY 하이스토리 (@historydnc)En offisiell representant delte, ' Jeong Jae Kwang er en kjekk og veldig talentfull skuespiller. Vi ser allerede frem til hvordan hans grenseløse potensial snart vil bli avslørt.'

Jeong Jae Kwang(Foto: Jeong Jae Kwangs Instagram)

Ved siden av å gjøre dramaer, har den lovende skuespilleren Jeong Jae Kwang også vært opptatt med å jobbe med filmer. Han ble anerkjent for sine virkningsfulle og enestående skuespillerprestasjoner på store lokale filmfestivaler. Faktisk, på Seoul Independent Film Festival i 2016, mottok han 'Independent Star Award' for filmen 'Sunan.'

For dette året spilte Jeong Jae Kwang i filmen 'Not Out' og mottok også en pris på Jeonju International Film Festival. Det har blitt sagt at Jeong Jae Kwang er mer fokusert på å lage indiefilmer der hans imponerende skuespill aldri svikter å imponere publikum.

En pågående portefølje av Jeong Jae Kwang

Han har gradvis bygget opp sin portefølje, og navnet hans ble kjent i offentligheten for sin konsekvente opptreden i dramaer hvert år. Jeong Jae Kwangs innsats i tvNs prisvinnende stykke, 'It's Okay to Not Be Okay,' ble hyllet av seerne.

Jeong Jae Kwang(Foto: Jeong Jae Kwangs Instagram)

Den nysignerte skuespilleren under History D&C jobbet allerede med forskjellige strålende skuespillere i bransjen.

Jeong Jae Kwang dukket først opp i OCNs 'Save Me' i 2017, etterfulgt av 'Witch at Court' i 2018, 'The Fiery Priest' i 2019. Han jobbet også med to filmprosjekter i 2019, nemlig 'Extreme Job' og 'Vertigo .'

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE: 'Likevel' skuespillerinne Lee Yul Eum avslører sin sanne personlighet i eksklusive bilder bak kulissene

I 2021 spiller Jeong Jae Kwang karakteren til Ahn Gyeong Jun. Og når han er i ferd med å starte en ny reise med et nytt selskap, er mange allerede fokusert på synergien som Jeong Jae Kwang vil bringe til bordet.

Jeong Jae Kwang - LIKEVEL(Foto: Jeong Jae Kwangs Instagram)

Hans uendelige skuespillerspekter og potensial som artist vil være tydeligere i seernes øyne, for History D&C erklærte at de vil gjøre det som er nødvendig for å ta godt vare på Jeong Jae Kwang som deres nye ressurs i selskapet.

Koreansk drama og allsidige skuespillere under historien D&C

Dette er ikke første gang i år at History D&C ønsker en ny artist velkommen om bord. Nylig ble også 'Vincenzo'-scenetyveren Lim Chul Soo med i byrået. I mellomtiden var A-liste-skuespiller Song Joong Ki og en av hans 'Vincenzo'-medspiller Yang Kyung Won også i samme byrå.

Lim Chul Soo, Song Joong Ki(Foto: tvN Instagram)

'Hi, Bye Mama'-skuespiller Go Bo Gyeol er også under History D&C. Tidligere ble hun hyllet som Beste skuespillerinne i Stockholm Film & TV Festival for hennes innsats i 2021-dramaet «Proxy Emotion».

I TILFELLE DU GLEMT DET: Lim Chul Soo er nå Labelmates med 'Vincenzo' Co-Stars Song Joong Ki og Yang Kyung Won

Ser du for øyeblikket på romanseserien «Nevertheless»? Hva kan du si om Jeong Jae Kwangs karakter? Del dine tanker med oss ​​i kommentarene!

For mer K-Drama, K-Movie og kjendisnyheter og oppdateringer, hold fanene åpne her på Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley eier denne artikkelen.

Skrevet av Shai Collins.