Likevel episode 6 illustrerer nok en virvelvind av følelser for Han So Hee når hun blir fanget opp av følelsene sine for Song Kang og Chae Jong Hyeop.

For å huske, den forrige episoden antyder at Yoo Na Bi, spilt av 'The World of Married'-stjernen, gir opp Park Jae Eon, portrettert av den 27 år gamle sørkoreanske hjerteknuseren.

Det kom etter at hans ekskjæreste Yoon Seol Ah (Lee Yeol Eum) nevnte at hun og Jae Eon er sammen igjen.Selvfølgelig såret dette følelsene hennes og distanserte seg fra Jae Eon.

Likevel Episode 6 Recap: Yoo Na Bi Goes Off the Grid for å unngå Park Jae Eon

Den siste episoden av JTBC-dramaet viste Yoo Na Bis beslutning om å bryte ut av Park Jae Eon igjen.Det ser ut til at hun er lei av at han spiller spill og går til sitt vanlige jeg for å leke med andres følelser.

Likevel episode 6 inneholdt Na Bi som gikk under radaren tilrydde tankene hennes, og valgte å bli hos tanten.

LES DETTE I TILFELLE DU GÅR GJORT: 'Nevertheless' Episode 5: Gir Han So Hee helt opp på Song Kang på grunn av sin fortid med Lee Yeol Eum?

Under foredraget deres fortalte tanten at Yang Do Hyuk (Chae Jong Hyeop) også er tilbake i hjembyen deres for å åpne restauranten.

Enten det er tilfeldigheter eller skjebne, virker Yoo Na Bi overrasket, men likevel glad for at barndomsvenninnen hennes er i hjembyen deres.

Yoo Na Bi tilbringer tid med Yang Do Hyuk

Etter å ha fått vite at Yoo Na Bi også er tilbake, dro den kulinariske studenten umiddelbart til stedet deres for å besøke henne.

Likevel episode 6 viste de søte øyeblikkene mellom de to da Yoo Na Bi og Yang Do Hyuk tok turer til hjembyen, syklet og til og med dro på markedet sammen. I utgangspunktet hadde hun alle de gode opplevelsene hun aldri har gjort med Park Jae Eon.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av JTBC drama offisielle Instagram (@jtbcdrama)

Dessuten viste Chae Jong Hyeops karakter hvor oppriktig og seriøs han er når det gjelder sine følelser for kunststudenten.

Dessverre begeistrer han henne ikke like mye som Park Jae Eon. Da Yoo Na Bi avslørte følelsene sine, sovnet og klarte ikke å høre tilståelsen hans.

Fra venner til elskere til det er komplisert

Et annet team-up som fikk seernes hjerter til å blafre er Oh Bit Na og Nam Kyu Hyun, spilt avYang Hye Ji og rookie-skuespiller Kim Min Gwi.

Likevel episode 6 viser at duoens forhold nå er offisielt, men de bestemte seg for å ikke fortelle alle om det.

Dessverre oppdaget han at Oh Bit Na fortsatt er aktiv på datingapper. Han spurte henne hvorfor hun fortsatt er på den.Dette fikk henne til å føle at han forandrer henne og at det føltes kvelende. Nam Kyu Hyun på sin side følte seg lite respektert.

Under sin dype samtale med Park Jae Eon, mener Nam Kyu Hyun at det er best at han og Oh Bit Na forblir som venner og ikke kompliserte ting mellom dem.

Yoon Seol Ah avslører sannheten for å parkere Jae Eon

LIKEVEL(Foto: JTBC Offisielle Instagram)

Park Jae Eons eks bestemte seg for å møte ham på campus for å feire bursdagen hans. Yoon Seol Ah valgte imidlertid å være ærlig med ham angående konfrontasjonen hennes med Yoo Na Bi.

Hun nevnte at hun løy om å fortelle Na Bi at hun og Jae Eon er sammen.

«Hun trodde meg med en gang. Jeg visste ikke at hun ville forsvinne slik,' forklarte hun.

Der skjønte han hvorfor Yoo Na Bi ignorerer samtalene hans.

Yoo Na Bi får overraskende besøk fra Park Jae Eon

LIKEVEL(Foto: JTBC offisielle Instagram) (Foto: JTBC offisielle Instagram)

Juniorkunststudenten tok kontakt med Yoo Na Bi og nevnte at han ønsket å snakke med henne. Det ser imidlertid ut til at hun fortsatt ikke er forberedt på å ha samtalen med Park Jae Eon.

Da Yoo Na Bi og Yang Do Hyuk kom til gjestehuset, ble hun overrasket over å se Park Jae Eon.

Ved slutten av Likevel episode 6 introduserte han seg for Do Hyuk og omvendt, og satte opp spenningen for trioen.

Kan ikke vente på Likevel episode 7? Sørg for å holde fanene åpne her på KDramastars!

LES MER HER: Awesome Entertainment fjerner problemer om 'Nevertheless' skuespillerinne Yang Hye Ji Dating Pro-Gamer Deft


KDramasters eier denne artikkelen.

Skrevet av Geca Wills