Song Kang og Han So Hees rom-com-serie «Nevertheless» underholdt hele Kdrama-fandomen med forfriskende historier fra fremmede til elskeres romantikk.

Interessant nok er fansen delt mellom lagpoteten og lagsommerfuglen, med henvisning til 'Sweet Home'-stjernens karakter Park Jae Eon og Chae Jong Hyeop mens de kjemper om å vinne hjertet til Yu Na Bi, spilt av den 27 år gamle skuespillerinnen. .

Bortsett fra hovedstjernene, trekkes seerne også til bifigurene og deres kompliserte forhold.Selv om 'Nevertheless' tok farvel med en hjerteskjærende finale for #teampotato, er det ingen offisielle uttalelser fra JTBC eller dramarepresentanten om muligheten for å komme tilbake for sesong 2 til tross for den globale populariteten og den åpne slutthistorien.

Mens fansen venter og håper på en oppfølger, her er de nåværende og kommende Kdramas for rollebesetningen 'Nevertheless'.

Sang Kang

Likevel(Foto: JTBC Offisielle Instagram)

Den sørkoreanske hjerteknuseren skildret perfekt rollen som tredjeårs kunststudent Park Jae Eon som endelig overvinner problemene sine med engasjement.

Etter å ha avsluttet den nettfilmbaserte serien, vil han returnere til den lille skjermen i 2022 med sitt nye drama 'Meteorological Agency People: The Cruelty of Office Romance' med Park Min Young.

Sett til debut i første halvdel av 2022, inkluderer det kommende JTBC-melodramaet Girl's Day's Yura og Yoon Park og er regissert av 'When the Camellia Blooms' PD Cha Young Hoon.

Han så hee

Likevel Han So Hee(Foto: Han So Hee Offisielle Instagram)

Hvis det fantes en liste over sørkoreanske kjendiser som er booket og opptatt for 2022, ville Han So Hee definitivt vært på listen.

Hun hadde nylig en back-to-back Kdrama etter «Nevertheless», som har Ahn Bo Hyun og Park Hee Soon i den actionfylte serien «My Name».

I tillegg følges dette av en rekke etterlengtede serier som 'K Project' med Park Seo Joon og 'Squid Game'-stjernen Wi Ha Joon, samt et romansedrama med Park Hyung Sik ved hjelp av 'Vincenzo'. regissør.

I TILFELLE DU GÅR GJORT: Han So Hees byrå nekter for å ha satt skuespillerinnen 'på stedet' under 'My Name'-sengescenen

Chae Jong Hyeop

LIKEVEL(Foto: JTBC Offisielle Instagram)

Den stigende stjernen fikk millioner av hjerter til å flagre med karakteren sin Yang Do Hyuk i «Nevertheless».

I løpet av den siste delen av serien spilte Chae Jong Hyeop også hovedrollen i fantasyen Kdrama 'The Witch's Diner' med andre hovedstjerner Nam Ji Hyun og Song Ji Hyo.

Interessant nok ville seerne få se karismaen hans i hans nye serie med sportstema 'Going to You at a Speed ​​of 493 km.'

Yang Hye Ji

Yang Hye Ji likevel(Foto: Yang Hye Ji Offisiell Instagram)

Den 25 år gamle skuespillerinnen tok på seg rollen som Yu Na Bis sidekick, Oh Bit Na, i «Nevertheless».

Fansen likte hennes enkle personlighet, spesielt mot hennes romantikk på skjermen med Kim Min Gwis karakter.

Selv om 'Live On'-stjernens siste serie er den nettfilmbaserte Kdrama, er Yang Hye Ji ganske aktiv på Instagram og delte nylig et bilde av den nye frisyren hennes.

Kim Min Gwi

Likevel Kim Min Gwi(Foto: JTBC Drama Official Instagram)

Nykommeren fikk alles oppmerksomhet ved å spille karakteren til den sjenerte, men veldig observante Nam Kyu Hyun.

På høyden av dramaets popularitet ble Kim Min Gwi rammet av en skandale som involverte ekskjæresten hans.

På grunn av dette ble skjermtiden hans i 'Nevertheless' redusert, noe som skuffet fansen.

Lee Ho Jung

Likevel skuespillerinne Lee Ho Jung(Foto: Lee Ho Jung Offisielle Instagram)

En annen favorittskarakter er Yoon Sol, spilt av Lee Ho Jung.

Fansen tiltrekkes av hennes gutteaktige personlighet, spesielt hennes nærhet til barndomsvennenSeo Ji Wan, spilt av Yoon Seo Ah.

Etter «Nevertheless» dukket hun opp som en av hovedrollene i storfilmen «Hostage: Missing Celebrity» med Hwang Jung Min.

Yoon Seo Ah

Yoon Seo Ah(Foto: Yoon Seo Ah Offisiell Instagram)

SeolJiwan kjærlighetsteam vil ikke være komplett uten Yoon Seo Ah.

Nykommeren skal bli med i rollebesetningen til det historiske Kdrama 'Red Single Heart' med Lee Joon,Jang Hyuk og 'Start-Up'-stjernen Kang Ha Na.

LES MER: Her er de seks største K-dramaskuespillerne og -skuespillerne i 2021

KDramasters eier denne artikkelen

Geca Wills skrev dette