I den virvelvinden og labyrintaktige romantikken til dagens generasjon, gir JTBCs romantiske komedie-drama 'Nevertheless' (også kjent som Algoitjiman eller I Know) et bildesett bak kulissene av skuespilleren Lee Yul Eum, som spiller rollen som Park Jae Eons (Song Kang) eks-kjæreste Yoon Seol Ah.

(Foto : Namoo Actors SNS )

'Likevel' skuespillerinne Lee Yul Eums sanne personlighet

Modellen og skuespillerinnen Lee Yul Eum fanger mye oppmerksomhet og søte komplimenter fra fans og seere med sin gudinnelignende skjønnhet og motesans i A-klasse.

(Foto : Namoo Actors SNS )

Modellen og skuespillerinnen bærer et trendy helsvart ensemble, fra den søte baskeren til de fancy klærne hennes, sammen med nydelige lange krøller og et mildt smil. Det helsvarte antrekket tiltrakk seg ikke bare publikums oppmerksomhet, men understreket også hennes visuelle og skjønnhet.I TILFELLE DU GLEMT DET: Song Kangs 'Nevertheless' eks-kjæreste Lee Yul Eum viser frem sin dukkelignende skjønnhet på Instagram

(Foto : Namoo Actors SNS )

I motsetning til Yoon Seol Ah, den hovmodige, skremmende og oppstemte karakteren hun spiller i dramaet «Nevertheless», gjør skuespiller Lee Yul Eums sjenerte smil og uventede aegyo eller søthet mens hun er pakket inn i et grått teppe i det kalde været ivrige «Nevertheless»-fans. smil.

(Foto : Namoo Actors SNS )

Seerne er sjokkert og overrasket over skuespillerinnens profesjonalitet. Skuespillet hennes i dramaserien og lekne uttrykk utenfor kameraet er bevis på at hun virkelig er en profesjonell.

'Ikke desto mindre' episode 5 Oppsummering

JTBC Instagram(Foto: JTBC Instagram)
'Likevel' Skuespillerinnene Han So Hee og Lee Yul Eum

Mange ting, både forventet og uventet, skjedde i den femte episoden av den populære dramaserien «Nevertheless», men møtet til Yoon Seol Ah (Lee Yul Eum) og Yoo Na Bi (Han So Hee) var uten tvil episodens høydepunkt. .

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE: Kim Sae Ron, Nam Da Reum og flere slår seg sammen for å bekjempe onde ånder i ny 'The Great Shaman Ga Doo Shim'-plakat

(Foto: JTBC Instagram)
'Likevel' skuespillerinne Han So Hee

Når Yoon Seol Ah (Lee Yul Eum) er på besøk, kommer hun tilfeldigvis borti Yoo Na Bi (Han So Hee) og slipper den lilla lighteren sin i bakken. Yoo Na Bi innser snart at det var den samme lighteren som Park Jae Eon (Song Kang) pleide å bære rundt på.

(Foto: JTBC Instagram)
'Likevel' skuespillerinne Lee Yul Eum

Spenningen mellom de to damene var tydelig og intens som hadde seerne på slutten av setene.

Selv om det er åpenbart at de to ikke er glad i hverandre og deres tilstedeværelse, satte de to kvinnene seg ned og snakket rasjonelt, og viste dybde og farge til begge karakterene.

'Nevertheless' er produsert av Studio N, Beyond J og JTBC Studios. Dramaet er regissert av Kim Ga Ram og skrevet av Jung Won.

Dramaet 'Nevertheless' sendes hver lørdag klokken 23.00. KST.

Kilde: ( en )

Hva var favorittdelen din i den femte episoden av «Nevertheless»? Del dine tanker med oss ​​i kommentarene nedenfor!

Følg KDramastars for flere Kdrama-, Kpop- og kjendisnyhetsoppdateringer!
KDramasters eier denne artikkelen.
Skrevet av Elijah Mully.