en(Foto : Naver)

Lee Seung-gi, aktiv som skuespiller og sanger, tiltrekker seg ny oppmerksomhet som en universelt talentfull underholder. I JTBCs nye underholdningsprogram, 'Singer Gain-Unknown Singer', som sendes i november 2020, vil han også være aktiv som MC. I denne forbindelse har sangene sunget av Lee Seung Gi tidligere fått fornyet oppmerksomhet fra fans både i Korea og over hele verden.

Sangen som har vakt spesielt oppmerksomhet er 'My Love in Memories' utgitt i 2008.

en(Foto : Naver)

Mange fans kan fortsatt ikke glemme utseendet til Lee Seung-gi, som synger 'My Love in Memories', som er full av følelser fra savnede kjære supplert med Lee Seung Gis noe barnslige utseende.'My Love in Memories' er en sang skrevet og komponert av Yoon Sang-i og utgitt i 1988 av avdøde Hwang Chi-Hoon. Etter Lee Seung Gis nyinnspilling i 2008, er det en sang som har blitt omtolket og belyst av mange artister. Foreløpig deles opphavsrettigheter med publikum gjennom opphavsrettsdelingsplattformen Music Cow, og det vekker oppmerksomhet igjen.

Den delte opphavsretten inkluderer også andeler i sekundære verk som originale sanger og nyinnspillinger.

Lee Seung Gi sang også OST-sanger som for «My Girlfriend is Gumiho», «Gorgeous Legacy» og «Gu Family Book» med de koreanske toppskuespillerne Shin Min-ah, Han Hyo-Joo og Bae Ji-ji i hovedrollen. Store OST-er som 'Jeg antar at jeg var ute av meg', 'The Age of Entertainment' og 'The Last Word' har også fått stor oppmerksomhet gjennom opphavsrettsdeling via Music Cow.

Følgelig la brukere kommentarer som f.eks ''Prince Ballad Lee Seung Gi spiller sangen på nytt,'' 'Jeg kan ta ut og lytte til sangen igjen ved å dele opphavsretten', ' og 'Minnet er en bonus for å motta opphavsrettsavgiften for favorittsangen min.'

Lee Seung Gis suksess som sanger, skuespiller og programleder ga ham tittelen 'Triple Treat'-underholder. Han ble først inkludert på Forbes Korea Power Celebrity-listen i 2010, og ble nummer sju, deretter rangert som fjerde i 2011 og sjette i 2012 og 2015. Suksessen til TV-dramaene hans i deler av Asia etablerte ham som en topp Hallyu-stjerne.