Noen Kdrama-stjerner måtte gjennomgå drastisk transformasjon for å passe rollene sine, inkludert Lee Min Ki, som gikk ned flere kilo for å fremstille en hensynsløs morder i 2014-filmen 'Monster'.

På tidspunktet for filmens mediepresentasjon snakket skuespilleren om forberedelsene han gjorde da han tok på seg karakteren til Tae Soo.

Den psykologiske thrillerfilmen skildrer historien om Park Bok Soon, spilt av Kim Go Eun, som mistet søsteren sin etter å ha blitt myrdet av en djevelsk seriemorder ved navn Tae Soo.Hendelsen fikk henne til å ta sin søte hevn, men slet med å ta opp hansken mot en kaldblodig morder.

Lee Min Ki treningsrutine for filmen 'Monsters'

Lee Min Ki(Foto: Lee Min Kis Instagram)

Å gå ned noen kilo er ingen spøk, da det krever seriøs dedikasjon; hva mer for Lee Min Ki, som mistet 17 kg for en rolle.

I 2014 avslørte skuespilleren at han måtte gå ned mye vekt for å passe til hans 'ivrige og edgy' karakter.

«Så jeg tenkte at det ville være best å bare være i samme tilstand som karakteren enn å spille ut replikkene,» sa han og la til, «jeg gikk opp i vekt og gikk så ned 16-17 kg. Mitt totale kroppsfett gikk ned til 4 % på et tidspunkt.

LES OGSÅ: 'The Pirates: Goblin Flag'-stjernen Kang Ha Neul bekreftet å dukke opp i 'SNL Korea' sesong 2

Med sitt 'veldig edgy' utseende trodde den 36 år gamle stjernen at transformasjonen ville hjelpe ham å 'fremstille en morder naturlig.'

For å forberede seg måtte 'Oh My Ladylord'-stjernen gjennomgå intens trening for å få ryggen til å se tynnere ut.

Tvert imot, Lee Min Kis treningsrutine er ikke å bygge muskler, men å gå ned i vekt, og på grunn av dette 'forsvant' magen hans.

'Kroppen min har endret seg fra den fysiske treningen,' la han til.

LES MER: 'Oh My Ladlylord'-stjernen Lee Min Ki bekreftet å gjøre spesiell opptreden i den kommende actionfilmen 'Decibel'

Lee Min Ki To Star in New Kdrama med Kim Ji Won

Den 36 år gamle skuespilleren vender tilbake til Kdrama-land med en ny serie, 'My Liberation Diary', overfor Kim Ji Won.

Den offisielle rollebesetningen ble kunngjort i juli 2021, inkludert Son Seok Gu og Lee El.

Lee Min Ki og Kim Ji vant(Foto : Nyheter 1 Korea)

Over Lee Min Kis Instagram oppdaterte skuespilleren fansen med et glimt av livet hans på settet, og viste matbilen sendt over av venner.

I romantikken Kdrama tok skuespilleren på seg rollen som Yum Chang Hee, som vil være Kim Ji Wons eldre bror som flyttet til Seoul for spenningen.

I motsetning til broren hennes, er Yum Min Jung, spilt av 'Lovestruck in the City'-stjernen, redd for å prøve ut nye ting, og det inkluderer å forlate byen deres og frigjøre seg fra hennes forutsigbare liv.

'My Liberation Diary'-utgivelsesdatoen er ennå ikke kunngjort, men den skal sendes en gang i 2022.

I TILFELLE DU GÅR GJORT: Lee Min Ki beviser at han ikke er din typiske manusforfatter i nye stillbilder for 'Oh! Herre'

KDramasters eier denne artikkelen

Skrevet av Geca Wills