'Youth of May'-stjernene Lee Do Hyun og Go Min Si reflekterer over opplevelsen deres og snakker om den kommende finalen i KBS-serien.

Gjennom byråene deres sa begge stjernene at de var takknemlige for å fremstå som hovedstjernene i mandags- og tirsdagsdramaet.

Go Min Si avslører at hun aldri vil glemme opplevelsen sin i 'Youth of May'

Go Min Sis byrå, Mystic Story, deler at den 26 år gamle skuespillerinnen setter pris på kjærligheten og støtten fra fansen, spesielt til karakteren hennes, Kim Myung Hee.Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Yedam Gominsi (@gominsi)

«Takk til seerne som sendte mye kjærlighet til dramaet «Youth of May» og «Kim Myung-hee», nevnte hun.

I tillegg delte 'Love Alarm'-skuespillerinnen også at hun aldri vil glemme opplevelsen sin med å filme 'Youth of May.'

'Tiden brukt på å gråte og le i mai 2021 vil bli husket som dyrebare minner for resten av livet.'

Dessuten håper 'Secret Boutique' også at ungdommen eller den unge generasjonen vil finne inspirasjon gjennom dramaet deres.

Go Min Si spilte rollen som den spreke sykepleieren Kim Myung Hee som sikter på et bedre liv for henne og familien hennes.

For å få til dette søkte hun om stipend i utlandet og ble tatt opp i Tyskland; men ting blir fanget opp når hun møter Hwang Hee Tae, portrettert av Lee Do Hyun.

I «Youth of May» spiller skuespilleren en topp medisinstudent fra et prestisjefylt universitet i Seoul. Han klarte å returnere til Gwangju for å hjelpe sin beste venn kollega som var en aktivist.

LES MER: 'Youth of May' Episode 11: Go Min Si Hopes for a Better Future med Lee Do Hyun

Lee Do Hyun takknemlig for fans og produksjonsteamet «Youth of May».

Når det gjelder den 26 år gamle sørkoreanske hjerteknuseren, delte han gjennom byrået sitt, Yuehua Entertainment, at han er takknemlig for 'støtten og kjærligheten' fra fansen.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av KBS Drama (@kbsdrama)

I tillegg ble Lee Do Hyun også overrasket over at melodramaet er i ferd med å ta slutt, og la til at det var en ære å være en del av rollebesetningen.

«Det var en ære å være sammen med regissøren, forfatteren og alle skuespillerne som dukket opp. Jeg klarte meg godt med mye undervisning og hjelp.'

I mellomtiden forklarte '18 Again'-stjernen at han er 'glad' for at han var i stand til å spille Hwang Hee Tae og forklarte at det ville være et 'uforglemmelig minne' for ham.

Styret av 'Doctor Prisoner'-regissøren Song Min Yeop og skrevet av Lee Kang, følger 'Youth of May' kjærlighetshistorien til to personer som hadde en annen bakgrunn mot alle odds.

Bortsett fra sin spennende kjærlighetshistorie, dekker melodramaet også det historiske Gwangju-opprøret på 80-tallet.

'Youth of May'-finalen skal sendes 8. juni og vil inneholde den overraskende vrien med Hwang Hee Taes far og Kim Myung Hees familie.

Lee Do Hyun og Go Min Sis Reunion Drama

KBS-dramaet er gjenforeningsprosjektet mellom Lee Do Hyun og Go Min Si.

For å huske, spilte begge hovedrollen i den populære Netflix-serien 'Sweet Home' sammen med Song Kang, hvor de spilte rollen som søsknene Lee Eun Hyuk og Lee Eun Yoo.

I TILFELLE DU GLEMT DET:Lee Do Hyun og Go Min Sis romantiske kjemi i «Youth of May» trollbinder seerneKDramasters eier denne artikkelen.

Skrevet av Geca Wills