Når hun markerer nok en milepæl i karrieren med et nytt rekordstort drama, hvor mye tjener Lee Bo Young nå etter å ha spilt mindre roller for å lede sin egen serie?

Lee Bo Young markerer sitt comeback på primetime i 2023, og viser en sterk tilstedeværelse med sin pågående serie «Agency». Men bortsett fra skuespillerferdighetene hennes som aldri svikter i å forbløffe seerne, har hun også roller utenfor det å være skuespiller.

(Foto: JWide Company)
Lee Bo Young Net Worth 2023

Hun bruker forskjellige hatter til hverdags da Lee Bo Young er en kone, en mor og en skuespillerinne. Hun er gift med Ji Sung, som også er en upåklagelig skuespiller.Dette kjendisparet knyttet bånd i 2013 etter mer enn seks års forhold. Det har blitt sagt at de er inkludert i et av de mest profilerte kjendisbryllupene i 2013.

Senere ønsket de sine to barn velkommen, og holder for tiden familielivet lavmælt.

LES OGSÅ: Lee Bo Youngs 'Agency' scorer den høyeste rangeringen ennå + hva du kan forvente fra andre omgang

Lee Bo Young er kjent for seriene «My Daughter Seo Young», «I Can Hear Your Voice», «Whisper», «Mother» og «When My Love Blooms».

Lee Bo Young Net Worth 2023

Med tanke på alle prosjektene hennes de siste årene, er det åpenbart at hovedstjernen 'I Can Hear Your Voice' raker inn deigen. Dette er grunnen til at det er trygt å si at hun tjener millioner.

I følge a kilde , Lee Bo Youngs estimerte lønn er 1 million USD, og ​​har en nettoformue på 5 millioner USD.

(Foto: JTBC Offisielle Instagram)
Lee Bo Young Net Worth 2023: How Rich is The ‘Agency’ Star?

Visste du? Lee Bo Young er Miss Korea 2000

Før hun startet en karriere i showbransjen, gjorde 'Mine'-skuespillerinnen navnet sitt kjent gjennom skjønnhetskonkurranser.

For å huske, vant Lee Bo Young Miss Korea-tittelen i 2000. To år etter hennes regjeringstid begynte hun å modellere, og i 2003 debuterte hun som skuespiller i TV-serien «Escape From Unemployment».

DU KOMMER KANSKJE OGSÅ TIL Å LIKE: Ha Ji vant nettoverdien 2023: Er hun den rikeste K-Drama-skuespillerinnen?

(Foto : Nyheter 1 Korea)

Akkurat nå beholder hun sin plass som en av de mest strålende og allsidige sørkoreanske skuespillerinnene i mer enn et tiår.

Hun spiller hovedrollen i kontorets K-drama 'Agency'. Siden utgivelsen har den konsekvent mottatt høye seertall.

Hvis du vil se mer av Lee Bo Youngs enestående prestasjon, kan du ta henne hver lørdag og søndag kl. 22.30 (KST) på JTBC.

I TILFELLE DU GÅR GJORT DET: 'Crash Course in Romantikk', 'The Glory' og 'Agency' får popularitet på grunn av DISSE

Hva kan du si om nyhetene? Del dine tanker/svar i kommentarfeltet!

For mer K-Drama, K-Movie og kjendisnyheter, hold fanene åpne her på KDramastars.