Kwak Dong Yeon slår seg sammen med Song Joong Ki i den kommende 'Vincenzo'-episoden(Foto: tvNs offisielle Instagram)

Er du klar for den kommende 'Vincenzo'-episoden? Vi vedder på at mange av dere allerede er nysgjerrige på mulige vendinger i Vincenzo Cassanos historie etter at han ble satt i hjørnet av sine tidligere mafiosoer.

Ubuden gjest dukket opp inne på Jipuragi-kontoret

Etter at Vincenzo-troppen fullførte oppdraget sitt i kunstgalleriet, forventer seerne nå nye interessante scenarier i 'Vincenzo' episode 15.

I de nye stillbildene fra det populære helgedramaet, besøkte Jang Han Seo (Kwak Dong Yeon) et overraskelsesbesøk på Jipuragi-advokatfirmaet. Det virker som han er der for å foreslå en allianse.(Foto: tvN / Naver)

Tidligere prøvde Jang Han Seo å være en alliert til Vincenzo for å kvitte seg med broren Jang Han Seok (14.00s Taecyeon) som administrerende direktør i Babel Group. Men den italienske advokaten takket nei.

Og for andre gang ville Jang Han Seo gjerne prøve lykken igjen og besøkte i all hemmelighet Jipuragi-troppen.

På den annen side, da Vincenzo helte ut sin episk overraskelse til Jang Han Seok, Jang Han Seo var imponert. Hans djevelske glis antydet at han hadde funnet en ny person som kunne hjelpe ham med planen hans.

LES OGSÅ: 'Vincenzo' Scene-tyvere som vi ikke kan holde øynene unna

Jang Han Seo prøver lykken igjen for å slå seg sammen med Vincenzo

Hong Cha Young (Jeon Yeo Bin), Mr. Nam (Yoon Byung Hee) og Vincenzo blir sjokkert over å se en av fiendene deres på et vennlig besøk på kontoret deres. Basert på kuttene tviler de på motivene hans.

Vil Jang Han Seo vinne en allianse med Vincenzo? La oss alle finne ut av denne ukens episoder!

I mellomtiden delte en av de ansatte at seerne burde se frem til skurkene og mørke heltene i den kommende krigen, og oppdage hvem som vil ta den virkelige seieren.

Forræderi blir tydeligere i historien til «Vincenzo». Menneskene som karakterene stolte på, snur nå ryggen til for å ta hevn. Men dette gir en spennende og uventet vri som mange av seerne er spente på å vite om.

Kwak Dong Yeon(Foto: tvN offisielle Twitter)

Nå som det er fem episoder igjen, kunngjorde 'Vincenzo'-teamet at de vil ha en ukes pause på primetime. Det er for å kvalitetssikre dramaet. Noen justeringer vil bli gjort tilsvarende. I mellomtiden vil tvN produsere en spesialepisode som sendes av 'Vincenzo' 17. april.

LES OGSÅ: 'Vincenzo' stopper sendingen av episoder 17 og 18 + for å gi ut en spesiell episode

Du kan se og nyte 'Vincenzo' episode 15 og episode 16 10. og 11. april (lør-søn) kl. 20.00 (KST) på tvN og kl. 23.00 (KST) på Netflix.

Hva er du mest begeistret for i 'Vincenzo' episode 15? Del det med oss ​​i kommentarfeltet nedenfor!

For mer K-Drama, K-Movie og kjendisnyheter og oppdateringer, hold fanene åpne her på Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley eier denne artikkelen.

Skrevet av Shai Collins