Action-tema filmen 'Confidential Assignment' vil snart gi ut oppfølgeren, og rollebesetningen er bekreftet!

'Confidential Assignment' er en sørkoreansk film utgitt i 2017 som forteller historien om Im Cheol Ryung (Hyun Bin), en nordkoreansk offiser i det spesielle etterforskningsteamet. Teamet hans drar på et oppdrag på et lager som trykker falske penger.

Uventet er Im Cheol Ryungs overordnede Cha Ki Seong (Kim Joo Hyuk) samt teamet hans der for å stjele hovedplatene for å trykke de falske pengene. På grunn av dette skjedde det kaos og en skuddveksling skjedde, hvor Im Cheol Ryung fikk våpenskader og andre ble også drept i hendelsen.(Foto: Hyun Bin Offisiell instagram (hyunbin_actor))

Senere oppdaget nordkoreanske ledere at Cha Ki Seong har flyktet til Sør-Korea og Im Cheol Ryung fikk i oppgave å ta ned Cha Ki Seong for å hente de stjålne hovedplatene. Han fikk en tidsramme på bare 3 dager for å fullføre oppdraget.

For å hjelpe Im Cheol Ryung med å fullføre oppdraget sitt, må han jobbe sammen med en sørkoreansk detektiv ved navn Kang Jin Tae (Yoo Hae Jin), som får ordre om å våke over Im Cheol Ryung nøye. For første gang bestemmer Sør-Korea og Nord-Korea seg for å samarbeide for å fange en kriminell.

(Foto: Yoo Hae Jin offisielle Instagram (mylovehaejin))

Oppfølgeren til filmen vil muligens få tittelen 'Confidential Assignment 2: International' og vil inneholde hovedrollen, Im Cheol Ryung, som drar tilbake til Sør-Korea for å spore opp en ond og hemmelig kriminell organisasjon. Igjen slår han seg sammen med Kang Jin Tae som også ba om å få jobbe med ham for å komme tilbake til etterforskningsteamet etter en feil som havnet ham i avdelingen for nettkriminalitet.

Den nye delen vil også ha nye ansikter, som inkluderer Daniel Henney og Jin Sun Kyu. Førstnevnte sies å spille som en FBI-detektiv fra USA ved navn Jack. Han sporer også opp den nordkoreanske kriminelle organisasjonen som har forårsaket ødeleggelser og kaos over hele verden.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av yoo hae jin (@mylovehaejin)

(Foto: Daniel Henney Offisiell instagram (danielhenney))

I mellomtiden vil Jin Sun Kyu spille hovedrollen som Myung Joon, lederen av den nordkoreanske kriminelle organisasjonen. YoonA dukket tidligere opp i 2017-filmen som svigerinnen til Kang Jin Tae. I oppfølgeren vil imidlertid YoonAs rolle utvides som Park Min Young, som nærer en dyp hengivenhet for Im Cheol Ryung. Hun anser seg selv som en YouTube-stjerne, men basert på søsterens syn er hun bare en arbeidsledig jente.

(Foto: YoonA offisiell instagram (yoona__lim))

'Confidential Assignment'-oppfølgeren vil bli ledet av regissør Lee Seok Hoon, som også jobbet med filmene 'The Pirates' og 'The Himalayas.' Filmen skal etter planen starte innspillingen neste måned (februar)!

Er du også spent på å se oppfølgeren til 'Confidential Assignment'? Legg igjen kommentarene dine nedenfor!

For mer k-drama, K-film, kjendisnyheter og oppdateringer, vennligst hold fanene åpne her på Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley eier denne artikkelen.

Skrevet av Liza Parker