KBS 2TV gjør seg klar for den kommende debuten til «Youth of May» med «Sweet Home»-stjernen Lee Do Hyun i hovedrollen.

Kringkastingsnettverket ertet fansen med sine første stillbilder med den 25 år gamle skuespilleren da han forvandlet seg til en førsteklasses medisinstudent, Hwang Hee Tae.

I de nylig avdukede stillbildene utstråler '18 Again'-stjernen karakterens munterhet med sitt lekne uttrykk til tross for uventede hendelser i livet hans.'Youth of May' rollebesetningsmedlemmer og premiere

Tilbake i desember, KBS 2TV bekreftet at Lee Do Hyun ville lede den kommende retroromantisk drama, satt på 1980-tallet.

Bortsett fra skuespilleren, kunngjorde nettverket listen over hovedrollene, inkludert Lee Sang Yi, Geum Sae Rok, og hans andre 'Sweet Home'-medstjerne Go Min Si.

«Youth of May styres av Song Min Yeop, som også regisserte 2019-dramaet «Doctor Prisoner», og skal ha premiere i mai neste år.

Romantikkdramaet er satt under de tumultariske tidene under Gwangju-opprøret.Den følger historien om Hwang Hee Tae, en omgjengelig medisinstudent som vokste opp på landsbygda i Gwangju.

Med sin vidd og intelligens prøver han å bryte vekk fra stereotypen av oppveksten sin ved å gå inn på det prestisjetunge Seoul National University College of Medicine, hvor han regnes som toppen av klassen sin.

Der møtte han en tredjeårs sykepleierstudent Kim Myung Hee, spilt av Go Min Si.

Akkurat som Hwang Hee Tae, har Myung Hee også tålt mye av livets motgang, men nekter å snuble og fortsetter å kjempe for drømmen sin.

Bortsett fra duoen, vil Geum Sae Rok og Lee Sang Yi portrettere søsknene Lee Soo-Ryeon og Lee Soo Chan, som har motsatte personligheter.

Lee Soo Chan er den eldste og har ansvaret for deres familiebedrift; på den annen side er broren Lee Soo Ryeon en lykkelig jusstudent.

LES MER: Lee Do Hyun blir emosjonell av den kontinuerlige suksessen til serien 'Sweet Home'

'Youth of May'-rollebesetningen deltar på første manuslesing

KBS 2TV ga ut de offisielle bildene underførste manuslesning av «Youth of May»deltatt av hele teamet, inkludert hovedstjernene Lee Do Hyun, Lee Sang Yi, Go Min Si, Geum Sae Rok, Uhm Hyo Seop, Oh Man Seok, Kim Won Hae, Hwang Young Hee og Shim Yi Young.

Bortsett fra rollebesetningen, ble også regissør Song Min Yeob og manusforfatter Lee Kang sett ved bordet lest.

På den tiden avslørte 'Doctor Prisoner'-regissøren at det kommende melodramaet ville 'fange kjærlighets- og ungdomshistoriene' som sjangeren prøver å representere.

I tillegg ønsket han også å avslutte serien med suksess samt sikkerheten til alle.

'Mer enn noe annet håper jeg at vi kan avslutte skytingen trygt uten at noen blir skadet,' han sa.

Når det gjelder forfatter Lee Kang, delte han at det er ubestridelig kjemi mellom skuespillerne, noe som ga rettferdighet til hver karakter.

Dessuten nevnte han også hvordan han kom på historien og sa: «Når jeg skriver et manus, setter jeg meg ned med tankegangen om å skrive et brev. Jeg føler at jeg har fått svar på de brevene nå.'

SJEKK OGSÅ: Song Kang sa at han vil jobbe igjen med Lee Do Hyun i et annet prosjekt

KDramasters eier denne artikkelen.

Skrevet av Geca Flores