Kong Gon og Jung Tae-eul møtte uventet statsminister Koo i sentrum av Seoul. Jung Ta-eul nevnte ikke navnet hennes, men presenterte seg som en reisende i kongeriket. De to dro, noe som gjorde Koo misfornøyd med å se ham fornøyd med en annen kvinne.

Kongeriket Korea

Mens de reiste på privatflyet hans, kommuniserte kong Gon og Tae-eul ved å bruke hendene, noe som sjokkerte sekretær Mo og kaptein Jo. Da de nådde palasset, forberedte kong Gon middag for Tae-eul. Hun dro rundt i Seoul med mindre penger og spiste en sandwich hele dagen. Tae-eul skjønte hvordan kong Gons liv vokste opp og beundret ham for å være ærlig i det han gjorde. Ved middagsbordet viste kong Gon Tae-eul ID-en hennes og berømmet den tilberedte maten til henne, om enn tilfeldig.Kaptein Jo ga Tae-euls fingeravtrykk til det kriminaltekniske teamet, i håp om å få noen ledetråd. Han mottok en telefon fra NSC om et krisemøte og informerte King Gon med en gang.

I sine dype tanker om kong Gon, mottok statsminister Koo en telefon angående Japans skip som var i ferd med å gå inn i Coreas havjurisdiksjon. Hun ba om et hastemøte med det nasjonale sikkerhetsrådet. Japan prøvde å trenge inn i Coreas territorium uten tillatelse for tredje gang. Hun var overbevist om at forhandlinger fra de tidligere forsøkene var nok, og denne gangen må de ta et større standpunkt. Hun spurte deretter kong Gon om hans avgjørelse.

Kong Gon sorterte for å beskytte og stå fast i å håndtere Japans bevegelse gjennom krigen. De siste 25 årene er dette første gang kong Gon har på seg marinedressen, og han fortalte Tae-eul at han ikke ville være i stand til å sende henne ut. Han ga henne legitimasjonen og ba henne vente på ham. Tae-eul følte seg trist og tok farvel med ham da hun dro tilbake til sin verden.

Republikken Korea

Detektiv Tae-eul klemte faren hennes etter å ha kommet hjem. For å holde seg opptatt holdt hun seg opptatt med å løse saker og fange kriminelle sammen med teamet sitt. Men hun venter fortsatt på å møte kongen og ønsker å vite hva som skjedde i hans verden.

Kongeriket Korea

Kong Gon er fast bestemt på å beskytte landet sitt. Han satte foten på marineskip som øverstkommanderende for Corea. Ved å heise kongens flagg er tegnet på at kongen er om bord og styrer kommandoen. Kong Gon gjorde soldatene klare for avansert aksjon.

Det japanske skipet fortsatte å bevege seg fremover og gikk allerede inn på Coreas territorium. De var innen syn i kong Gons retning. Kaptein Jo bekymret seg for kongens tilstedeværelse og sikkerhet, men han rådet dem til å fokusere på å beskytte landet i stedet for ham.

Kong Gon befalte major Choe å være klar for varselskuddene. Coreas marinejetfly og tankskip beveget seg fremover gjennom kommandoen hans. Kong Gon fortsatte med å sende ut varselskudd til Japans krigsskip. Etter noen minutter sluttet Japan å seile frem og trakk seg tilbake. Kong Gon følte seg lettet så vel som soldatene om bord.

Statsminister Koo sendte hennes anerkjennelse til kongens innsats og ga en pressemelding til Japan.

Les del 2 HER .