'The Secret Life of My Secretary'-skuespiller Kim Young Kwang deler sine erfaringer mens han filmer kyssescenene i dramaene og filmene sine.

2. februar dukket Kim Young Kwang opp som gjest i KBS2s 'Problem Child in House'. Under showet stilte rollebesetningsmedlemmet og gjestene en rekke spørsmål til hverandre, og et spørsmål som fanget seernes oppmerksomhet var: 'Hvordan blir skuespiller Yoo Yeon Seok kvitt nervøsiteten sin mens han filmer på stedet?'

Kim Young Kwang snakker om filming av kyssescenene sine i filmene og dramaene sine(Foto: KBS Entertain Youtube-kanal)
Kim Young Kwang snakker om filming av kyssescenene sine i filmene og dramaene sine

Mens resten av rollebesetningen tenker på et svar på spørsmålet, svarte plutselig Kim Young Kwang og sa at han tror Yoo Yeon Seok ville tilberede vin eller andre drinker. Og gjett hva? Det viste seg at han fikk riktig svar! Yoo Yeon Seok ville faktisk ta med øl til filmstedet i tilfelle han ville føle seg nervøs for å filme en intim scene.Kim Young Kwang snakker om å filme kyssescenene sine

Kim Young Kwang fortsatte å forklare at han alltid ville lette opp stemningen i kyssescenene sine ved å fortelle mange vitser. Gjennom dette synes han omgivelsene blir mindre anspente og stemningen er det viktigste for å oppnå en perfekt kyssescene. MC Kim Heechul spurte ham deretter om han noen gang med vilje har laget en NG (NO GOOD) eller mislykkede scener under filmingen av intime scener. Til dette svarte skuespilleren ærlig at det var en gang han laget en NG med vilje.

Kim Young Kwang snakker om filming av kyssescenene sine i filmene og dramaene sine(Foto: KBS Entertain Youtube-kanal)
Kim Young Kwang snakker om filming av kyssescenene sine i filmene og dramaene sine

Les også: Kim Young Kwang og Lee Sun Bin erter fans for deres kommende film 'Mission Possible'

Mens den korte spørsmål og svar-delen fortsatte, ble Kim Young Kwang spurt om han opplevde en morsom episode mens han filmet kyssescenene sine med skuespillerinnen Park Bo young. Skuespilleren ga umiddelbart uttrykk for at de begge har et stort gap i høyden, så de trengte å filme scenen mens de lå nede.

Se det korte klippet av episoden nedenfor!


Kim Young Kwang og Park Bo Ung sin film 'On Your Wedding Day'

Skuespillere Park Bo Ung og Kim Young Kwang tidligere jobbet sammen i den romantiske komediefilmen 'On Your Wedding Day'. Den forteller en gutts historie i ungdomsåret på videregående ved navn Woo Yeon (Kim Young Kwang). Han er ikke interessert i å studere og bruker mesteparten av tiden sin på å slåss. Imidlertid møter han en dag den nylig overførte studenten ved navn Seung Hee (Park Bo Young). Woo Yeon blir øyeblikkelig forelsket i henne ved første blikk. Seung Hee er imidlertid ikke interessert i ham eller andre mannlige studenter.

Kim Young Kwang snakker om filming av kyssescenene sine i filmene og dramaene sine(Foto: Wikipedia)
Kim Young Kwang snakker om filming av kyssescenene sine i filmene og dramaene sine

For å unngå andre gutter, kommer han til enighet med Woo Yeon om å late som om de dater. De utviklet etter hvert et romantisk forhold til en dag; Woo Yeon mottar en telefon fra Seung Hee og ber ham om å passe seg. Hun forlater deretter byen.

År senere mottar Woo Yeon en bryllupsinvitasjon fra sin første kjærlighet og drar til bryllupet hennes og takker henne for å være den lysende stjernen i livet hans, og hun takker ham til gjengjeld for støtten hans under hennes tid i nød.

Les også: 10 koreanske filmer å overse på på sommeroppholdet ditt

Kiltandkeeley eier denne artikkelen.
Skrevet av Liza Parker