SBS-dramaet 'Backstreet Rookie' er en kjærlighetshistorie med komiske øyeblikk som foregår rundt en døgnåpen nærbutikk. Showet er basert på en populær nettserie, hovedsakelig om nærbutikkeieren, Choi Dae Hyun (Ji Chang Wook), og deltidsarbeideren Jung Saet Byul (Kim Yoo Jung).

De nylig delte stillbildene viser Choi Dae Hyun og Jung Saet Byuls første møte et sted utenfor nærbutikken. Dette møtet var allerede før hun begynte å jobbe deltid i Choi Dae Hyuns nærbutikk. Mens de møtes, viser Jung Saet Byul og Choi Dae Hyun forskjellige ansiktsuttrykk. Jung Saet Byul ser selvsikker ut og sier noe med et smil mens Choi Dae Hyun ser litt sjokkert ut over Jung Saet Byuls plutselige opptreden.

Kim Yoo Jungs voldsomhet sjokkerer Ji Chang Wook under deres første møte i Back Street Rookie(Foto: Twitter)
Kim Yoo Jungs voldsomhet overrasker Ji Chang Wook under deres første møte i 'Backstreet Rookie'

Jung Saet Byuls selvtillit lar henne få øyekontakt med Choi Dae Hyun mens Choi Dae Hyun viker unna. I deres første møte var Jung Saet Byul i stand til å gi et dristig førsteinntrykk på Choi Dae Hyun.Den første episoden av 'Backstreet Rookie' vil gi svar til forventningsfulle seere om hvordan de endte opp med å jobbe sammen i Choi Dae Hyuns nærbutikk og hva som vil bli av forholdet de vil ha.

'Backstreet Rookie'-produsenter delte at Ji Chang Wook og Kim Yoo Jung har så god kjemi at de ikke engang kan stirre på hverandres øyne uten at de ler. Teamet oppfordret deretter seerne til å se frem til den kommende rom-com-serien, spesielt Choi Dae Hyun og Jung Saet Byuls første møte og forhold som eier og deltidsansatt i en døgnåpen nærbutikk.

Ikke glem å se skuespillerinnen Kim Yoo Jungs forvandling ettersom hun blir sett i mange kampscener! Skuespillerinnen sies å gå på actionskole for å hjelpe henne med stuntene hennes i kampscener. Kim Yoo Jung uttalte også hvorfor hun valgte å spille hovedrollen i dramaet på grunn av karakteren Jung Saet Byul.

Kim Yoo Jungs voldsomhet sjokkerer Ji Chang Wook under deres første møte i Backstreet Rookie(Foto: Twitter)
Kim Yoo Jungs voldsomhet overrasker Ji Chang Wook under deres første møte i 'Backstreet Rookie'

Til tross for hennes brennende personlighet, er Jung Saet Byul også varmhjertet og ganske bedårende. Kim Yoo Jung liker det faktum at dramaet foregår i en nærbutikk, noe som er ganske unikt. Hun la til at hun liker historiene til menneskene som kommer inn og ut av nærbutikken.

'Backstreet Rookie' sendes 19. juni klokken 22.00. KST på fredager og lørdager.