Hallyu-stjernene Song Hye Kyo, Kim Tae Ri og flere er kjent og hyllet for å dominere de små og store skjermene og til og med moteindustrien. Det er ikke alltid vi er i stand til å nevne en kjendis som erobrer disse tre feltene, men disse koreanske skuespillerinnene er en del av sjeldenheten, og beviser deres innflytelse og allsidighet.

Sangen Hye Kyo

Det er trygt å si at Song Hye Kyo har alt - tidløs skjønnhet og hennes strålende skuespillerferdigheter. Hun pryder forsiden av flere store motemagasiner i løpet av et år og trollbinder hjerter med dramaer eller filmer.

Det som er mer fantastisk er at hun kan slå sammen de to verdenene i én! I år ga hun overskriften «Nå bryter vi opp», der hun portretterte en motevirtuos.Sangen Hye Kyo(Foto: Vogue Hong Kong | Chaumet Official) Song Hye Kyo

Jun Ji Hyun

Hun er ikke navngitt som den best betalte koreanske skuespillerinnen for ingenting.

Med sine populære verk 'My Love From The Star', 'The Legend of the Blue Sea', 'Assassination' og hennes fantastiske skuespillerferdigheter, er Jun Ji Hyun en av dagens anerkjente koreanske stjerner som kan portrettere enhver karakter til perfeksjon - en fjellvokter, en havfrue, en frekk jente, you name it!

Jun Ji Hyun(Foto: tvN Instagram) Jun Ji Hyun

LES OGSÅ:Jun Ji Hyun, Song Hye Kyo, Kim Tae Hee kalt 'Eiendomsgudinnene'

Men bortsett fra hennes skjønnhet, kan A-listestjernen raskt forvandle seg til ansiktet til forskjellige high-end motemerker. Og i tilfelle du gikk glipp av det, er hun den første koreanske skuespillerinnen noensinne som ble Alexander McQueens ambassadør!

Kim Tae Ri

Kim Tae Ri, som stjeler søkelyset med sitt pågående voksende drama 'Twenty Five, Twenty One', beviser nok en gang sin mangefasetterte og visuelle sjarm som kan få alle til å besvime.

Kim Tae Ri(Foto: Kim Tae Ri Elle Korea)

LES OGSÅ:5 ting du sannsynligvis ikke vet om 'Twenty Five, Twenty One'-stjernen Kim Tae Ri

Før hennes nåværende helgedrama, dukket den fenomenale stjernen opp i en av Netflixs megahitfilmer 'Space Sweepers' i 2021, hvor hun jobbet med Song Joong Ki. Hun spilte også hovedrollen med en annen fremtredende stjerne, Lee Byung Hun, i 'Mr. Sunshine' i 2018.

Gong Hyo Jin

Gong Hyo Jin, kalt «Romantic Comedy Queen», blir alltid hyllet for sine skuespillerferdigheter, spesielt i rom-com-dramaer. Seriene hennes 'It's Okay, That's Love', 'The Master's Sun', 'When the Camellia Blooms' var noen av hennes bemerkelsesverdige prosjekter som fikk henne til å bli anerkjent.

Gong Hyo Jin(Foto: Management Soop Instagram) Gong Hyo Jin

De fleste av dramaene hennes overgikk tosifrede seertall, og hun har kraften til raskt å bygge god kjemi med sin ledende mann.

Bortsett fra skuespillerkarrieren, er kjendisen også ansiktet til ulike motemerker og har vært omtalt i magasiner.

Jeon Yeo Bin

Takket være hennes ikoniske rolle som den dårlige advokaten Hong Cha Young i tvNs storfilm «Vincenzo» i ​​2021, fikk Jeon Yeo Bin en større berømmelse, og hun høster nå det hun sådde.

Jeon Yeo Bin - Hun Taiwan(Foto: J Wide Instagram / Elle Taiwan) Jeon Yeo Bin

Før «Vincenzo» gjorde Jeon Yeo Bin allerede et navn med sine fantastiske opptredener i filmene «After My Death» og «Night in Paradise», hvor hun fikk en nominasjon og et trofé.

Men bortsett fra skuespillet, har Jeon Yeo Bin også struttet moteverdenen og har prydet motemagasiner som Vogue, Marie Claire, Elle og flere. Gjennom disse har hennes voksende fans vært vitne til hennes sofistikerte og lekne sjarm.

Har du noen kommentarer? Del dem med oss!

Besøk KDramastars for flere koreanske dramaer, filmer og kjendisoppdateringer.

Rapportert av Shai Collins. KDramasters eier denne.