Kim Soo Hyun tar imot en spesiell godbit fra en annen kjendisvenn, FTISLANDs Lee Hong Ki! Snakk om vennskapsmål!

Mange fans har spurt hvordan vennskapet til Kim Soo Hyun og Lee Hong Ki startet. Les videre fordi vi har dekket deg.

Kim Soo Hyun takknemlig for Lee Hong Kis støtte fra militæret + hvordan vennskapet deres startet(Foto: Kim Soo Hyun Instagram) (Foto: Kim Soo Hyun Instagram) (Foto: Kim Soo Hyun Instagram)

Den 7. juli la Kim Soo Hyun ut et bilde av ham stående foran en matbil gitt til ham av hans gode venn, Lee Hong Ki. Kim So Hyun la ut tre bilder av ham som hilser, med et fredstegn og et morsomt uttrykk, og la merke til at sangeren for tiden tjenestegjør i militæret.

Mens Kim Soo Hyuns bildetekst på Instagram-innlegget hans er en hashtagg «takk», legger Lee Hong Ki til et banner på matbilen med en bildetekst som sier «Solder Lee støtter den elskelige Kim Soo Hyun og dramaet «It's Okay Not To Be» Ok,'' og 'Soldat Lee behandler! Ta godt vare på vår Soo Hyun Hung!'
Kim Soo Hyun er veldig heldig som har en veldig støttende venn som Lee Hong Ki.

(Foto: Instagram)

Nå har mange fans spurt hvordan dette veldig støttende vennskapet startet. Hvis du er en ekte Kim Soo Hyun-fan, vil du vite at han elsker å spille bowling...og det var slik han møtte Lee Hong Ki! De løp på hverandre på en bowlingplass og klikket umiddelbart.

Da Kim Soo Hyun spurte Lee Hong Kis rop når han bowler, svarte Lee Hong Ki at han ropte ordet 'Cha!' som det Kim Soo Hyun også roper. Med dette blomstret de et fullstendig støttende og tillitsfullt vennskap.

I et annet intervju ble de begge spurt om hvem som var bedre til å spille bowling, Kim Soo Hyun sier: 'Når han er dårlig på det, er Lee Hong Ki god på det, og når Lee Hong Ki er dårlig på det, er han god på det.' Begge forteller at de driver mye med bowling og spiller mye sammen, for ikke å snakke om at de hadde en duett for tre år siden!

Kim Soo Hyun og Lee Hong Ki sang og hadde det veldig gøy, og delte faktisk i et intervju at de begge ble veldig gode venner veldig raskt. Kim Soo Hyun deler en historie om hvordan han og Lee Hong Ki dro på skitur. Mens han ler og Lee Hong Ki får et anfall, sier Kim Soo Hyun at Lee Hong Ki kledde seg foran ham mens han var på denne skituren, og det var da han skjønte hvor mye Lee Hong Ki stolte på ham som venn.

Kim Soo Hyun støttet også Lee Hong Kis militærverving i løpet av året 2019, og de har begge et solid vennskap.

Kim Soo Hyun spiller Moon Kang Tae, en helsearbeider ved et psykiatrisk sykehus i det pågående drama tvN og Netflix-dramaet 'It's Okay Not To Be Okay.'