Kim Soo Hyuns siste prosjekt, 'The Night', kan øke nettoformuen hans enormt hvis hans rapporterte lønn for det er sann. Skuespilleren kan til og med bli den best betalte skuespilleren i k-dramas historie. Dette er en dårlig prestasjon for en ung skuespiller som ham.

Kim Soo Hyuns nettoverdi 2021: Hvor mye verdsettes skuespilleren?

For tiden har Kim Soo Hyun allerede blitt ansett som den rikeste kjendisen i Korea.

Skuespilleren ble først oppført i Forbes Korea Power Celebrity helt tilbake i 2013, og ble nummer fire. Han har holdt seg på listen ganske lenge, og landet på andreplass i 2015 og gikk ned litt til femte i 2016. Skuespilleren jobbet hardt for hver krone han har.Han har spilt hovedrollen i flere vellykkede TV-dramaer over hele Asia, som etablerte ham som en av de topp Hallyu stjerner . Ikke alle disse showene hadde ham som hovedstjernene, men han har et par show der han spilte hovedpersonen.

Å spille Do Min Joon i 'My Love From the Stars' fikk ham innprentet i mange minner.

Etter det har han jobbet med ulike vellykkede prosjekter som har blitt populære i Sør-Korea og rundt om i verden. Disse prosjektene inkluderer, men er ikke begrenset til, 'Moon Embracing the Sun' (2012), 'The Producers' (2015) og 'It's Okay to Not Be Okay' (2020). Den gutteaktige sjarmen hans virket fullstendig i alle disse showene.

Hans misunnelsesverdige nettoformue besto også av lønningene hans på vellykkede filmer som 'The Thieves' (2012) og 'Real' (2017).

DU KAN VÆRE INTERESSERT I: 'The Penthouse 3' starter filming + oppdatering om nye karakterer, plott og utgivelsesdato

Den populære sørkoreanske skuespilleren Kim Soo Hyun tjener også angivelig 100 milliarder KRW gjennom ulike støtte. Han har allerede deltatt i flere koreanske og kinesiske reklamefilmer.

Kim Soo Hyuns nettoverdi 2021 økte betydelig med 'The Night'

Tilbake i mars i år ble det rapportert at skuespilleren kunne slå noen rekorder når det kommer til lønn til skuespillere.

Ifølge noen medier skal Kim Soo Hyun etter sigende tjene hele 500 millioner KRW eller rundt 450 000 USD for sin kommende hovedrolle i det nyeste dramaet «That Night».

Ikke bare er dette allerede det høyeste i K-dramas historie, men beløpet kan også øke ytterligere. Kompensasjonen kan øke basert på mulige annonser, inkludert opphavsrettssalg, produktplasseringer og mye mer knyttet til showet.

Fordi lønnen hans har blitt snakk om byen, tok Kim Soo Hyuns byrå, Gold Medalist, på seg å frigi en uttalelse som tar for seg rapportene, og hevder at det er umulig å 'bekrefte rapportene angående lønnen hans.'

'The Night' er angivelig basert på den britiske TV-serien. 'Criminal Minds.'

Kim Soo Hyun nytt prosjekt 2021: «One Ordinary Day»

Skuespilleren har utvilsomt et hektisk år. Etter «The Night» er Kim Soo Hyun også en del av «One Ordinary Day», som er nok en nyinnspilling av et BBC-program, denne gangen kalt «Criminal Justice».

Showet vil kun vises i Coupang Play, siden dette er det nye videostreaming-designets første eksklusive innhold.

LES OGSÅ: Ji Chang Wook Workout Rutine 2021: How the Actor Did His Stunts in 'K2' Without a Double

For mer K-Drama, K-Movie og kjendisnyheter og oppdateringer, hold fanene åpne her på Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley eier denne artikkelen.

Skrevet av Annie Dee