Et annet medlem av det keiserlige hoffet har blitt kastet for det 50-episoders historiske dramaet «Keiserinne Qi», som tidligere ble kalt «Hwatu».

Denne gangen er det Kim Seo Hyung. Hun skal spille rollen som dronning Hwang og hun innrømmer at hun er nervøs.

«Det er en stund siden», sa hun, og refererte til de nesten to årene som har gått siden hun dukket opp i sitt siste drama.Til tross for at hun har jobbet med forfatterne to ganger tidligere, er hun både spent og spent.

'Jeg gleder meg til å se hvordan mitt tredje prosjekt med Jang Yung Chul og Jung Kyung Soon I kommer til å bli,' sa Kim.

Jang Young Chul og Jang Kyung Soon skrev manuset til to av Kims tidligere dramaer «History of the Salaryman» og «Giant».

'En del av spenningen jeg føler er at dette blir mitt første historiske drama,' sa Kim.

Karakteren hun skal spille er også ganske intens. Den stolte, kongelige dronning Hwang vil være en politisk rival for karakteren til keiserinne Qi, portrettert av Ha Ji Won. Dronningen anser Ha Ji Wons karakter som en oppkomling.

Det er fordi den virkelige keiserinne Qi ikke startet som kongelig. Selv om hun var en velfødt kvinne i Goryeo-tiden, ble hun sendt til Kina som en hyllest og ble den keiserlige konsorten til den kinesiske keiseren Huizong. Hun ble sagt å være vakker og talentfull i å synge, danse og komponere poesi. Etter å ha født keiseren en sønn, ble hun keiserinne.

Historien bemerker at hun var en veldig innflytelsesrik kvinne, som dominerte Djengis Khans Yuan-dynasti i 37 år og bidro ofte til å påvirke avgjørelser som favoriserte hjemlandet hennes.

Joo Jin Moo, som spilte den grusomme kongen i filmen 'A Frozen Flower' med Jo In Sung, skal spille rollen som hennes kongelige ektemann keiser Huizong. Han har ikke vært i et drama på fire år.

Før hun tok pausen fra dramaer, dukket Kim opp i 'Mom Acting Up', 'My Husband Got A Family', 'History of a Salaryman' og 'Giant'.

I 'Empress Ki' spiller også Jin Yi Han som Tal Tal, Choi Moo Sung, som Park Bul Hwa, Lee Won Jung som Eunuch Dokman Jila og Yoon Ah Jung som prinsesse Kyung Hwa. Den spiller også Jung Woong In, som spilte skurken i 'I Hear Your Voice' som Yeom Byung Soo.

Dramaet vil bli filmet i Kina og skal etter planen ta over tidsrommet til 'Goddess of Fire: Jeonji' i oktober.