Sanger-skuespillerinnen Kim Sejeong forvandler seg til en vakker arving fra Chaebol (rikt konglomerat) som lever et stilig liv i den kommende romantikkkomedien 'A Business Proposal' med Ahn Hyo Seop.

Kim Sejeong nyter falskt glamorøst liv i 'A Business Proposal'

Kim Sejeong liker å leve et falskt glamorøst liv mens hun går på date med den hotte ungkaren Ahn Hyo Seop i den nye SBS TV-rom-com-serien 'A Business Proposal'.

'A Business Proposal' er basert på den populære nettromanen med samme navn, som følger den kaotiske historien om en kontoransatt som går på en blind date med sjefen sin i stedet for bestevenninnen.(Foto: SBS)
Kim Sejeong | Fortsatt et forretningsforslag

I dramaet spiller Kim Sejeong rollen som Shin Ha Ri, en matforsker som utgir seg for å være en chaebol-arving i sin beste venns sted. Overfor henne er Ahn Hyo Seop som perfekt skildrer en kjekk, men likevel kald administrerende direktør.

I TILFELLE DU GLEMT DET: Kim Sejeong, Ahn Hyo Seops 'A Business Proposal' stopper filmingen på grunn av COVID-19 + skyver sendingen til en senere dato

Shin Ha Ri utgir seg for sin rikdom og stilige liv i de nylig utgitte stillbildene, for å portrettere Geum Hee, hennes falske person som hun brukte i sin blinddate med sjefen sin, Kang Tae Mu.

Kim Sejeong nyter falskt liv mens han er på date med Hot Bachelor Ahn Hyo Seop i 'A Business Proposal(Foto: SBS)
Kim Sejeong | Fortsatt et forretningsforslag

Etter deres skjebnesvangre møte blir sistnevnte veldig fast bestemt på å gifte seg med henne, men fordi han ikke vet hvem hun virkelig er, er Shin Ha Ri mye mer fast bestemt på å avvise forslaget hans.

LES MER: Kim Sejeong, Ahn Hyo Seop, Mer Vis synergi på sett med nytt drama 'Et forretningsforslag'

Hun blir en 'sexy femme fatale' mens hun later som hun er vennen hennes, Jin Young Seo (Seol In Ah), som ble født med en sølvskje i munnen. Ha Ri, for å spille rollen, kler seg glamorøst som oser av karisma og chicness.

Kim Sejeong nyter falskt liv mens han er på date med Hot Bachelor Ahn Hyo Seop i 'A Business Proposal(Foto: SBS)
Kim Sejeong | Fortsatt et forretningsforslag

Kim Sejeongs dobbeltlivsskuespillerrolle er en av de viktigste tingene å forutse i det nye rom-com-dramaet. Fans og seere uttrykte også sin begeistring over å se skuespillerinnen og Ahn Hyo Seops kjemi sammen.

Kim Sejeong, Ahn Hyo Seops 'Et forretningsforslag' for å sende kringkasting til en senere dato

Kim Sejeong og Ahn Hyo Seops nye drama 'A Business Proposal' kunngjorde at den etterlengtede premieren på dramaet vil bli utsatt i en uke.

(Foto: SBS)
Kim Sejeong, Ahn Hyo Seop, Kim Min Gyu og Seol In Ah

En representant fra produksjonsenheten til 'A Business Proposal' forklarte: 'Dramatets premiere er utsatt i en uke på grunn av den udødelige trusselen fra COVID-19. For å sikre et sikrere produksjonsmiljø bestemte vi oss for å gjøre små endringer i tidsplanen.'

DU KAN OGSÅ VÆRE INTERESSERT I: Ahn Hyo Seop og Kim Se Jeong deler et søtt øyeblikk under øsende regn i det nye SBS-dramaet 'A Business Proposal'

Kim Sejeong og Ahn Hyo Seops drama som skulle sendes 21. februar er nå endret til 28. februar. Det sendes klokken 22:00. KST på SBS TV, og den vil være tilgjengelig på Netflix for internasjonal streaming.

Se det morsommeteaserav dramaet her:

Kiltandkeeley eier denne artikkelen.

Skrevet av Elijah Mully.