Produsentene av dramaet 'Hyena' kunngjorde at de hadde bekreftet Kim Hye-soo og Joo Ji-hoon som mannlige og kvinnelige hovedroller. Se «Hyena» som et SBS-drama av forgylt bronse som skal sendes i første halvdel av 2020.

Ettersom Song Hye-Kyo takket nei til rollen for dette dramaet, gjør skuespillerinnen Kim Hye-Soo sitt første comeback til å dukke opp på TV-dramaer etter fire år, da hun skal spille hovedrollen i den nye SBS TV-serien, 'Hyena', regissert av Jang Tae- Yoo og skrevet av Kim Roo-Ri.

SBS TVs 'Hyena' er en historie om en gruppe advokater som representerer den øverste 1 prosent av høyklassen og tegner et farlig overlevelsesspill for advokater med lovens våpen. ''My Love from the Star'', som ble utgitt i 2013-2014, har produsentene Jang Tae-Yoo og Kim Roo-Ri allerede vist folket i nasjonen fortreffelig arbeidet deres og vunnet Excellence Prize på 2013 SBS Manuskonkurranse.Kim kom tilbake til TV-skjermene etter fire år siden tvNs 'Signal.' Hun er en kvinne på alle måter å tjene penger på.

I mellomtiden avslørte Kims mor tidligere at hun ikke hadde betalt tilbake før flere år etter å ha lånt rundt 1,3 milliarder won fra sine bekjente. Også de som lånte penger til Kims mor inkluderte sittende lovgivere.

Kims mor har allerede laget mange gullspesialiseringssystemer i flere tiår, sa Kims juridiske representant den gangen. «Angående det hun gjorde, har hun blitt holdt ansvarlig på vegne av moren sin, ikke bare for ikke å vite innholdet, men også for ikke å ha vært involvert og for ikke å ha fått noen fordel, sa Kim.

Skuespiller Ju Ji-Hoon vil også vises på showet. Ju vil forvandle seg til en advokat som ble soldat ved navn Yoon Hee-Jae. Yoon Hee-Jae er en mann som har levd som et elitemedlem i hele sitt liv, og Ju Ji-Hoon skal spille en karakter som er forent med selvtillit og stolthet.

Ju Ji-Hoon deler advokatens gullmedaljevinner Yoon Hee-Jae inn i eliten. Etter utgivelsen av filmene ''Along With the Gods: The Last 49 Days'' ''Along With the Gods: The Two Worlds' regissert av Kim Yong-Hwa i 2017-2018', 'Dark Figure of Crime', regissert av Kim Tae-Gyun i 2018, og ''The Spy Gone North'', regissert av Yoon Jong-Bin i 2018, etterlot han et ordtak som sa: 'Jeg er interessert i å lage en ny hit etter Netflix-dramaet, 'Kingdom'. '