Midt i dyremishandlingsspørsmålet, skal KBS ha utsatt filmingen av «The King of Tears, Lee Bang Won» med Jo Sang Wook, Park Jin Hee, Kim Yeong Cheol og flere.Det kom etter at det historiske Kdrama møtte en bølge av tilbakeslag da seere og organisasjoner påpekte dyremishandlingen på settet til serien.

Tilsynelatende døde en hest som dukket opp i episode 7 en uke etter å ha blitt skadet mens han filmet en bestemt scene. Det var da Kim Yeong Cheols stuntskuespiller skulle skildre en sekvens der han ble styrtet fra hesten mens han ri.

For å lage denne scenen, bandt produksjonsmannskapet hestens ben til bakken, men dyret tålte et dødelig fall og landet på hodedykk.Den uheldige hendelsen skapte oppsikt i sosiale medier.

The King of Tears, Lee Bang vant(Foto: Animal Kara Official Instagram)

KBS stanser innspillingen av «The King of Tears, Lee Bang Won»

Med publikums irritasjon tok KBS umiddelbart opp kontroversen og ga en unnskyldning etter anklagene om dyremishandling. Kringkastingsnettverket forklarte at produksjonsteamet også prioriterer aktørens sikkerhet og dyrevelferd.

Når det gjelder ulykken, siterte KBS at de er ansvarlige for saken og uttrykte sin unnskyldning overfor seerne.

«Vi kan ikke unngå å ta et alvorlig ansvar for denne uheldige hendelsen som har skjedd. Vi beklager til seerne for ikke å forhindre denne ulykken og forårsake en så uheldig hendelse, heter det i uttalelsen.

Etter dette rapporterte YTN Star også at KBS stoppet produksjonen av 'The King of Tears, Lee Bang Won' på grunn av kontinuerlig kritikk.

(Foto : KBS )

En representant forklarte til media at det historiske Kdrama stanset produksjonen og at rollebesetningen ikke hadde filmet på mer enn en uke.

Med dette må de vente på produksjonsselskapet og nettverkets signal for å gjenoppta opptaket.

KBS kansellerer to episoder av 'The King of Tears, Lee Bang Won'

(Foto : KBS )

LES MER: Bransjepersonligheter krever å kansellere 'The King of Tears, Lee Bang Won' til tross for unnskyldning fra KBS angående dyremishandlingskontrovers

Før dette kunngjorde KBS også at serien ikke ville sende de to episodene som var planlagt 22. og 23. januar.

'På grunn av den pågående kontroversen, vil de to episodene som skal sendes denne lørdagen og søndagen bli kansellert,' forklarte en representant og la til, 'Spesialepisodene som er forberedt for den kommende Seollal-ferien vil heller ikke bli sendt.'

I mellomtiden, i kjølvannet av kontroversen, uttrykte rollebesetningsmedlem Yoo Yeon Seok sin holdning til dyremishandling.

Skuespilleren, som også er en dyreelsker, tok til Instagram og hevet sin skuffelse over showet.

«Det burde ikke være flere scener der dyr blir drept for penger og tid. Sikkerheten til stuntaktører må også garanteres», skrev han, ved siden av et bilde av hendelsen.

Petisjon om å avskaffe 'The King of Tears, Lee Bang Won' nådde Blue House

Til tross for unnskyldningen fra KBS, nådde to nettbegjæringer Blue House som søkte kansellering av det historiske Kdrama.

Fra morgenen den 23. januar fikk oppropet over 60 000 og 120 000 underskrifter.

I TILFELLE DU GÅR GJORT: Rollelisten «Joseon Exorcist» står overfor en vanskelig situasjon etter avslutningen av dramaet

KDramasters eier denne artikkelen

Skrevet av Gena Wills