Kate Upton nakenbildelekkasjeproblemet som også berørte andre kjente kjendiser har banet vei for ideen om utstilling av en kunstner. Men påståtte nakenbilder fra 'The Other Woman'-skuespillerinnen vil ikke lenger bli vist etter at artisten trakk tilbake avgjørelsen, siden gjenstandene på det antatte showet er 'stjålet eiendom'.

'The Other Woman'-skuespillerinnen Kate Upton nakenbildelekkasje, samt 'Hunger Games'-skuespillerinnen Jennifer Lawrence og andre stjerner, skulle vises i XVALAs fotogalleri, men planen ble nylig forkastet, Den uavhengige sa.

Han sa i en pressemelding, 'Det handlet ikke bare om å bli 'hacket' bilder lenger, men nå presentert i media som stjålet eiendom.Meldingen la til: 'Folk identifiserte seg med Jennifer Lawrences og Kate Uptons ofring, mye mer enn jeg hadde forventet, noe som er sterkt overbevisende.'

«Dette konseptet handlet alltid om selvransakelse i vår nåværende kultur. Hvorfor vi føler behov for å vite og krysse grensene for andre individers privatliv.'

Det nevnte fotogalleriet, som har tittelen 'No Delete', skal finne sted på Cory Allen Contemporary Art Gallery i St. Petersburg, Florida, Washington Post sa.

Imidlertid, etter at publisiteten fremhevet det lekkede Kate Upton-nakenbildet så vel som andre kjendiser, fulgte en offentlig opprøring i sosiale medier etter.

Utstillingen vil fortsatt fortsette ettersom kunstneren har jobbet i flere år for å komme opp med nevnte galleri. Den vil vise en stor samling av personlige kjendisbilder som han fant på internett, som han håper å øke bevisstheten om digitalt personvern.

For to uker siden kom nyheten om at det var en massiv nakenbilde- og videolekkasje fra rundt 100 kjendiser og ble lagt ut på 4Chan-nettstedet.

Bortsett fra 'The Other Woman'-skuespillerinnen Kate Uptons nakenbildelekkasje, er også inkludert i kontroversen 'Big Bang Theory' sesong 8-rollebesetningen Kaley Cuoco, Selena Gomez, Ariana Grande, Kim Kardashian og Rihanna.

Navnene på Vanessa Hudgens, Kirsten Dunst, Cara Delevingne og Kate Bosworth ble også dratt med i det massive hack-problemet.

Apple har allerede avklart at det ikke var noen avvik i sikkerhetssystemene deres, da rapporter sa at det banet vei for hacking av personlige kontoer som er koblet til iCloud.

I mellomtiden fortsetter FBI fortsatt etterforskningen av saken.