Før Seo In Guk forvandles til en mytisk skapning i «Doom at Your Service», skal Seo In Guk bli en ballerinostjerne i «Navillera» sammen med Song Kang og Park i Hwan.

Over tvNs offisielle Instagram ertet kringkastingsnettverket seerne med en spesiell cameo av den 33 år gamle skuespilleren da han ble en profesjonell ballettdanser.

'Navillera' episode 9 ønsker Seo velkommen i Guk som pro-ballettdanser Hwang Hee

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av tvN drama offisielle konto (@tvndrama.official)Basert på still-klippene utgitt av tvN, ser det ut til at han er inne i Ki Seung Joos (Kim Tae Hoon) ballettstudio. Seo In Guk vil skildre rollen som Hwang Hee, en grasiøs proff ballettdanser som fengslet publikum med sine grasiøse og elegante bevegelser. Hans ekspertise imponerte ikke bare publikum, men også den 70 år gamle amatørdanseren Sim Deok Chul, spilt av Park In-Hwan, som ble stjerneslått av hans feilfrie opptreden.

LES MER:'Navillera' episode 8: Song Kang hjelper til med å parkere i Hwan med sitt forverrede minne gjennom ballett

Seo In Guk Vs. Song Kang: Who Will Be the Best Ballerino

'Navillera' episode 9 skal inneholde det subtile riffet mellom den nye karakteren og hans junior Lee Chae Rok, portrettert av Song Kang. Dette vil få fansen til å lure på hva som vil være årsaken bak duoens misforståelse.

Tidligere denne måneden ble det bekreftet at 'Superstar K' alun ville ha en spesiell opptreden i tvNs drama, selv om det på det tidspunktet ikke er kunngjort hvilken karakter Seo In Guk vil portrettere.

For å huske, er han knyttet til 'Navillera'-regissør Han Dong Hwa, ettersom de to tidligere jobbet i komedie-dramaet 'Squad 38' fra 2016.

På den tiden påpekte 'Navillera'-produsentene den unike kjemien som den sanger som ble skuespiller bygget i settet og sammen med rollebesetningene.

I tillegg takket de også 'Shopping King Louie'-stjernen for å ha takket ja til en deltagelse. 'Vi vil gjerne takke Seo In Guk for at han tok seg tid til den travle timeplanen hans fremover.'

Sim Deok Chul får et spesielt besøk

Bortsett fra den nye karakteren, vil 'Navillera' episode 9 også vise støtten til Mr. Sims yngste sønn, Sim Seong Gwan, spilt av Jo Bok Rae.

Etter å ha droppet yrket som kirurg, innså han at han ønsket å bli filmskaper.

I utgangspunktet ønsket han å lage en dokumentar om sin første pasient, som dessverre døde mens han ble operert av ham.

Interessant nok viste den nye 'Navillera'-teaseren Sim Deok Chul dansende grasiøst i ballettstudioet sammen med læreren hans, Chase Rok, mens han ble filmet av Seong Gwan.

'Min far er hovedpersonen fra i dag,' bildeteksten lyder .

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av tvN drama offisielle konto (@tvndrama.official)

Sakte har Sim-familien endelig akseptert at den 70 år gamle patriarken brenner for ballett og er ivrig etter å lære kunsten til tross for alderen.

Dessverre oppstår konflikten etter at Lee Chae Rok får vite om sykdommen hans. Sim Deok Chul lider av Alzheimers sykdom, og det er bare han som visste om tilstanden hans.

Dette reiste spørsmålet om hvordan Mr. Sim vil informere familien om sykdommen hans, eller vil det være Chae Rok som vil avsløre de ødeleggende nyhetene til familien.

I TILFELLE DU GLEMT DET: Koreansk drama 'Doom at Your Service' faller fortryllende offisiell plakat med Park Bo Young og Seo In Guk


KDramasters eier denne artikkelen.

Skrevet av Geca Wills