Jung Hae In stjal hjertene til millioner av kvinner med naboguttens visuelle bilder og enestående skuespillerferdigheter.

Fra å portrettere singelpappaen Yoo Ji Ho i «One Spring Night», til den uredde kaptein Yoo i «Prison Playbook» og nå, den private soldaten Ahn Jun Ho i «D.P», ser det ut til at den sørkoreanske hjerteknuseren ikke har tid til å underholde romantikk på grunn av hans travle timeplan.

Jung Hae In innrømmer at han vil date

Jung Hae In(Foto: Jung Hae på Instagram)

Bortsett fra den nåværende Netflix-serien hans, skal den 33 år gamle stjernen dukke opp i to K-dramaer – dette inkluderer teamet hans med BLACKPINKs Jisoo i «Snowdrop» og i Lee Je Hoons første regifilm «Blue Happiness».Med sin utmerkelse av prestasjoner og en rekke bemerkelsesverdige dramaer under beltet, virker det som Jung Hae In lever sitt nesten perfekte liv; imidlertid nevnte han en gang datingstatusen hans.

I følge flere utsalgssteder ble A-lister intervjuet på gata for «Entertainment Weekly» tilbake i 2019.

På den tiden spurte en fan ham om hans nåværende status, om han er dating eller singel.

Uten ettertanke bekreftet han at han er singel. Dette ble fulgt av et annet spørsmål som spurte om han vil begynne å date, som han svarte: 'Ja, jeg vil date.'

Intervjuet endte selvfølgelig ikke med akkurat det, men programlederen klarte å spørre om den ideelle jenta hans.

LES MER: Lee Je Hoons debutfilm som regi avslører den offisielle rollebesetningen + Jung Hae In, 'Move to Heaven' og 'Taxi Driver' medstjerner blir med i serien

Jung Hae In sin ideelle jente

Jung Hae på offisiell Instagram(Foto: Jung Hae på offisiell Instagram)

Under intervjuet ga skuespilleren overraskende svar, inkludert hans ideelle type i en kvinne.

Han nevnte at han ble tiltrukket av snille og sjarmerende mennesker, og la til at han leter etter en mer reservert kvinne som kan si hva hun mener.

«Jeg liker en som kan være ærlig overfor sine egne følelser. Min idealtype er ikke noen som skjuler følelsene sine og sier at hun har det bra. Jeg vil at de skal fortelle meg om hun hater noe eller om hun liker noe, og uttrykke sine sanne følelser med mot,» avslørte han i en media.

Interessant nok blir Jung Hae Ins datingliv også undersøkt av flere medier så vel som hans fans.

'Snowdrop'-stjernen ble knyttet til noen datingrykter som involverte hans medstjerner.

Bli kjent med Jung Hae Ins ryktede kjærester

Sønnen Ye Jin

Noe i regnet(Foto: JTBC Instagram)

Før forholdet hennes til Hyun Bin ryktes det at Hallyu-stjernen Son Ye Jin skal date den 33 år gamle skuespilleren etter at de begge spilte hovedrollen i tidenes favorittmelodrama 'Something in the Rain'.

Her inneholdt karakterene deres noona-romantikk som vanligvis har litt eldre kvinner og yngre menn.

I et 2018-intervju brøt Hae In tausheten og svarte på hans påståtte forhold til sin ledende dame.

På den tiden nevnte han at dramaet er ren fiksjon, og de 'prøvde å handle med oppriktighet i hvert øyeblikk', noe som forårsaket unektelig kjemi på skjermen.

Kim Go Eun

(Foto : Nyheter 1 Korea)«Goblin»-stjernen og Jung Hae In ble rollebesetningen som hovedstjernene i 2019-filmen «Tune In for Love».

Før dette laget han også en cameo i Kim Go Euns topprangerte drama, der han portretterte Choi Tae Hee, Eun Taks barndomsvenn.

Med dette ser det ut til at begge stjernene har bygget en sterk forbindelse, og gir dermed publikum en god relasjon og hjertefladderfølelse mens de ser filmen deres.

Jung Hae In og Kim Go Euns skildring var så overbevisende at fansen trodde at de dater; Imidlertid ga han en gang en vittig reaksjon etter å ha blitt spurt om den virkelige poengsummen mellom dem.

Han spøkte med at han dater skuespillerinnen, og la til: 'Jeg har en tendens til å fokusere så mye jeg kan på medstjernen min, og jeg fokuserer på Kim Go Eun nå.'

Dessverre ser det ut til at de bare er gode venner ettersom skuespilleren tidligere beskrev ham som en type person som har en seriøs personlighet og er morsom på samme tid.

I TILFELLE DU GÅR GJORT: Jung Hae In Net Worth 2021: 'D.P' Star skal ha tredoblet sin tidligere inntekt på grunn av suksessen til dette K-dramaet

KDramasters eier denne artikkelen
Skrevet av Geca Wills