I et tidligere intervju med Sports Chosun, 'Hospital Playlist'-stjerne Jo Jung Suk snakket om å bli pappa snart. K-drama-skuespilleren fullførte innspillingen av tvN-serien, som markerte dens høyeste seertall, med en finale som nådde en topp på 14,1 % seertall. Seerne kan nå ikke vente på utgivelsen av sesong 2!

Jo Jung Suk ga liv til livets rolle med Ik Jun, Yuljae Hospitals mest kjente lege. Skuespilleren debuterte først som musikalsk skuespiller, men ble snart en kjent skuespiller på de små skjermene. Han fikk oss til å gråte for rollen han spilte på MBCs The King 2 Hearts som Eun Si Kyung, og satte våre hjerter i luften med hans opptreden i rom-com, tvNs ' Å min spøkelse ' med skuespillerinnen Park Bo Young .

Deretter viste han en inspirerende romantisk affære med skuespillerinnen Gong Hyo Jin i 'Don't Dare to Dream', og han fortsatte også med å forfølge suksess i karrieren gjennom MBCs ' To politimenn ,' SBS sin 'Nokdu Flower' og filmen 'E.X.I.T.'Skuespilleren innrømmet at hans kone, sangeren Gummy, virkelig likte sangen hans, 'In Front of City Hall at The Subway Station.' Jo Jung Suk la til at kona hans overvåker alle prosjektene hans som publikum. Imidlertid uttrykte ektefellen denne gangen at hun var mer intenst fokusert på hver historie enn bare karakteren hans i showet.

Tidligere ga Gummy mer oppmerksomhet til karakteren Jo Jung Suk portretterte, men hun er fokusert på historien denne gangen og så på som en vanlig seer.

Skuespilleren sa at han lot sin kone høre på 'Aloha' før den ble sluppet til offentligheten, og Gummy støttet den og sa at den vil få mye kjærlighet fordi den passer sesongen.

Med dette avslørte Jo Jung Suk at hans kone er en massiv kilde til støtte.

I intervjuet åpnet skuespilleren også for hvordan han har endret seg etter ekteskapet med Gummy. Han avslørte at han kom til å bli glad i å gå på tur. Han sier at det er ganske gøy å gå sammen, og det er mer herlig å gå med en person i stedet for å være alene.

Skuespilleren la til at nå føles livet hans mer stabilt og komfortabelt enn før. En ting til som forandret ham etter at han giftet seg, er at han nå tenker mer på helsetilstanden sin.

Siden Jo Jung Suk er en far i «Hospital Playlist» i det virkelige liv, kommer han snart til å bli pappa også. Med dette delte den kommende pappaen at det var interessant for ham at den første gangen han prøvde å fremstille en rolle som far også skjedde på det tidspunktet han er i ferd med å bli en ekte pappa, så denne rollen ble ansett som nærmere til hans hjerte på grunn av 'far'-grunnen.

Karakteren til Ik Juns idé som far var veldig lik skuespillernes idé om en ideell far, så han tror at han var i stand til å få god innflytelse mens han portretterte Ik Juns karakter for dramaet.

Skuespilleren konkluderte derfor med at hvis han blir far, vil han bli en far som Ik Jun, og siden han snart blir far, ønsker han å være en offentlig person som barnet hans kan være stolt av i fremtiden.