For nylig lastet komiker-skuespilleren Ji Suk Jin opp videoer på YouTube-kanalen sin Jeeseokjin Verden , med seg selv som leser profilen hans på Namuwiki .

I 'Running Man'-seksjonen oppdaget Ji Suk Jin at noen hadde skrevet at han hadde bevist ferdighetene sine med å delta i mange programmer og var på toppen av sin karriere som MC. Den anonyme skribenten la imidlertid til at programmene han hadde jobbet med begynte å forsvinne én etter én. Han fniste mens han leste den siste linjen.

Komikeren fortsatte å lese kommentarene og fant en som hevdet at da kringkastingskarrieren så ut til å ta slutt, fikk han et tilbud om å være med på utendørs varietéshow Løpende mann . Imidlertid hadde han bare stort sett gjort innendørs talkshow, så utendørs variasjonsshow passet ikke for ham. Ji Suk Jin var ganske enig i den kommentaren, og sa at han ikke passet godt, og han opplevde det vanskelig i starten på grunn av det.I Løpende mann, rollen til MC er ganske forskjellig fra spilleren. Han fortsatte å forklare at han som spiller må kommentere og spøke med en vits på riktig tidspunkt, og den slags ting skiller posisjonen fra hverandre, så det er sant at han ikke kunne justere i begynnelsen.

Deretter ba skuespiller-komikeren om å få møte den produserende regissøren for showet Jo Hyo Jin personlig, og de snakket tre ganger. Ji Suk Jin uttrykte at han ønsket å avslutte showet, og forklarte at han ikke tror at han er til hjelp for showet, og omvendt. I stedet for å avvise ham, oppmuntret Jo Hyo Jin Ji Suk Jin hver gang han tenker på å slutte. Og for det benyttet Ji Suk Jin anledningen til å takke menneskene som ikke sluttet å tro på det han kan.

Ji Suk Jin fortsatte med å lese noe fra hans Namuwiki side, som uttalte at han fikk en betydelig mengde kritikk fra seere fra den tidlige til den midtre perioden av showets løp. Han smilte og sa at det er rimelig siden det kan skje når du akkurat er i gang. Han mente at han ikke passet godt til showet, så det er mulig han ikke hadde mye tilstedeværelse. Det er imidlertid ikke sunt å jobbe med en slik tankegang.

Hans aktiviteter er beskrevet og at de hadde blitt sett mindre og mindre i showet. Han bare lo mens han leste at folk hadde sagt at han hadde fått lønnen sin gratis.

Ji Suk Jin fniste da da han leste en kommentar, og sa at han til og med personlig skrøt. Som Løpende mann ble mer populær internasjonalt, han ble også en koreansk bølgestjerne, og fansen blir gale etter ham når han drar utenlands.