Ji Chang Wook fortsetter å høste positive reaksjoner for sin skildring av Park Jae-won, hovedpersonen i Kakao TVs siste drama «Lovestruck in the City».

Skrevet av Jung Hyun Jung og regissert av Park Shin Woo, 'Lovestruck in the City' fremhever Ji Chang Wooks skuespillerferdighet som en mann som er uskyldig forelsket og holdt fanget i fortiden. Hans skildring av Park Jae-won er utrolig synkronisert med Lee Eun-oh, vekket til live av skuespilleren Kim Ji Won.

I det fartsfylte dramaet som er ' Forelsket i byen ,' Chang-wooks etikett Herlig underholdning gikk ut og plukket ut tre spesielle øyeblikk som får hans skildring av Jae-won til å klikke og umiddelbart få kontakt med fans overalt:LES MER: Episode 1: Her er oppsummeringen av den nye Netflix K-Drama 'Lovestruck In The City'-premieren

Ji Chang-wook(Foto: Glorious Entertainment)

'Hva om du blir forelsket?'

På Yangyang-stranden der det hele startet, ba Eun-oh Jae-won om å glemme henne. Når de fant hverandre igjen i Seoul, konfronterer Jae-won henne: «Jeg er vanligvis røff, men når jeg blir forelsket, har jeg en tendens til å være myk. Hva skjer når du blir forelsket?' Eun-oh kunne bare stirre i stillhet og prøve å skjule sitt sanne jeg.

En 'Ingen arbeid, ingen kjærlighet, ingen angrer' måte å leve på

Jae-won ser ut til å oppsummere livsfilosofien sin i en av linjene hans. 'Hvis jeg tegner en prikk i verden, vil jeg bygge en bygning som varer lenge, slik at jeg ikke angrer.' Han lever livet sitt uten å angre, og uttrykker seg sannferdig og oppriktig under affæren i Yangyang, så vel som under deres samlivsbrudd og uventede gjenforening i Seoul.

Dessuten, Ji Chang Wook gir en hjerteskjærende innrømmelse av følelsene sine. 'Du er dårlig, men jeg er gal som liker deg,' forteller han Kim Ji Wons Lee Eun-oh. Hans naturlige og greie levering er et bevis på hvordan Chang Wook kanaliserer Jae-won som en ekte, relaterbar karakter forelsket i byen, slik tittelen viser.

'Jeg liker det når du er komfortabel'

Til tross for at han føler seg lurt og tapt, er Jae-won en gentleman tvers igjennom som vinner hjerter og støtte fra fans av serien. Selv etter å ha visst sannheten om Eun-oh, ba han henne finne seg selv først før hun fant kjærligheten. Det viser hvordan han tross alt respekterer Eun-oh som person og prioriterer hennes velvære.

«Lovestruck in the City» nærmer seg slutten, med femten av planlagte sytten episoder allerede ute – via Kakao TV for sørkoreanske fans og på strømmesiden Netflix.