Nå som Son Ye Jin og Hyun Bin er tilbake i Sør-Korea, står maktparet overfor problemer angående påstått voksende familie.

Etter deres stjernespekkede bryllup 31. mars i det pittoreske Aston House på Grand Walkerhill Hotel i Seoul, med rundt 300 gjester, inkludert deres venner og familier, tilbrakte BinJin en to ukers ferie i USA.

Den 28. april er K-drama-paret tilbake til virksomheten og forbereder seg på timeplanen etter bryllupsreisen utenlands. Imidlertid hevder ørneøyde fans og utsalgssteder Son Ye Jin er gravid.Er Son Ye Jin gravid?

Hyun Bin og Son Ye Jin(Foto: Korea Dispatch Instagram) Son Ye Jin og Hyun Bin

Under ankomsten til flyplassen ble Hyun Bin og Son Ye Jin mobbet av fans og media som ønsket velkommen og prøvde å få et glimt av de nygifte.

Interessant nok stilte 'Crash Landing on You'-stjernene og svarte på noen spørsmål fra pressen. En av skuespillerens uttalelser fanget imidlertid medias oppmerksomhet etter at han snakket om konas antrekk.

«Ye Jins klær er ikke praktiske å ta bilder nå», sa «Memories of the Alhambra»-stjernen høflig, som sitert av ett uttak vekker spekulasjoner om at Son Ye Jin kan være gravid.

Hyun Bin og Son Ye Jin(Foto: Korea Dispatch Instagram) Son Ye Jin og Hyun Bin

Under ankomsten til Sør-Korea, hadde «Thirty-Nine»-skuespillerinnen på seg en overdimensjonert hvit sweatshirt sammen med blå baggy joggerbukser og joggesko.

I mellomtiden har Hyun Bin på seg en blå topp med knapper, som avslutter utseendet med komfortable mørke bukser og joggesko.

I TILFELLE DU GISTE DET: BinJin Bryllupsdetaljer: Son Ye Jins far ønsker Hyun Bin følelsesmessig velkommen til familien deres

Son Ye Jins antrekk var i kontrast til hennes flyplassutseende under reisen til USA, som på den tiden hadde på seg et veldig elegant antrekk. Hun paret de hvite blazerene sine med bukser og hæler. Det er trygt å si at skuespillerinnen kanskje går for et mer behagelig utseende denne gangen.

I tillegg nevnte utsalgsstedet også at byråene deres ennå ikke har svart på graviditetsryktene.

Høydepunkter fra Son Ye Jin og Hyun Bins bryllupsreise

Son Ye Jin og Hyun Bin bryllup(Foto: Vast Entertainment) Hyun Bin og Son Ye Jin bryllup

Det tok uker før BinJin feiret bryllupsreisen etter deres spektakulære seremoni, kalt 'århundrets bryllup' av mange.

Parets første stopp var i Los Angeles, hvor de ble mobbet av ivrige fans som ønsket å ta et bilde av de nygifte og gratulere dem med bryllupet.

Hyun Bin(Foto: Dispatch Korea) Hyun Bin (Foto: Dispatch Korea) Son Ye Jin

Interessant nok sirkulerte en video av Hyun Bin på sosiale medier hvor han så hvordan han beskyttet Son Ye Jin.

Neste stopp var i New York City, hvor fansen fikk se duoen på en restaurant kalt Atomix.

En kinesisk fan skal ha behandlet Hyun Bin og Son Ye Jin på en Sukiyaki-restaurant i Big Apple ved å betale for måltidet deres før de forlot etablissementet.

Den heldige fanen ble angivelig oppsøkt av skuespilleren for å uttrykke sin takknemlighet og sa: 'Tusen takk for alt,' som bemerket av en uttak .

Det er trygt å si at BinJin kanskje forbereder seg på sine kommende tidsplaner.

Hyun Bin skal gjøre comeback på storskjerm med flere prosjekter. Først er dramafilmen «The Point Men», som spiller rollen som et NIS-byrå med Hwang Jung Min, etterfulgt av en historisk actionfilm med Jeon yeo Bin for «Harbin».

LES MER: Her er hvordan Hyun Bin & Son Ye Jin reagerte etter at fan ønsket dem velkommen i NYC

KDramasters eier denne artikkelen
Skrevet av Geca Wills