Millioner av fans over hele verden besvimer over Hyun Bins fantastiske bilder i megahiten Kdrama «Crash Landing on You».

Seerne var vitne til hvordan hans spole til ekte romantikk med Son Ye Jin blomstret, og nå er Kdramas maktpar i ferd med å gifte seg.

11. februar ble fansen overrasket over å se navnene deres trende på Twitter etter å ha kunngjort forlovelsen deres.På Son Ye Jins Instagram delte Hallyu-stjernen et innlegg som avslører at hun skal knytte bånd med den sørkoreanske hjerteknuseren etter to år med dating.

Hyun Bin delte også den samme holdningen og bemerket at han og den 39 år gamle skjønnheten gifter seg og 'tar forsiktig skritt' mot den andre fasen av livet hans, som bygger en familie med skuespillerinnen.

Dessuten avsluttet han sin oppriktige melding til fansen da han uttrykte sin takknemlighet for å feire deres første skritt sammen som et par og 'med samme hengivenhet og varme' som fansen viste dem.

Son Ye Jin, Hyun Bin(Foto: The Swoon Instagram)
Son Ye Jin, Hyun Bin

LES MER: Son Ye Jin og Hyun Bins forholdstidslinje: BinJins hjul til ekte romantikk til det etterlengtede bryllupet i 2022

Før BinJin-mani og parets kommende bryllup, la oss se tilbake på kaptein Ri sin fase og hvordan han opprettholder et sunt sinn og kropp.

Hyun Bin Helsetips: Det starter med selvkjærlighet

(Foto: Loro Piana | iStyle)

Hallyu-stjernen fikk en sjanse til å besøke Filippinene for sin tilslutning til det lokale telekommunikasjonsmerket.

På en pressekonferanse ble Hyun Bin stilt personlige spørsmål, inkludert å holde seg frisk og hans definisjon av egenkjærlighet.

Den 39 år gamle sørkoreanske hjerteknuseren innrømmet at det er tider da han 'ikke elsker' seg selv mye fordi han ofte presser ting til grensene og 'knapt komplimenterer' seg selv.

Dessuten snakket han også om presset ved å være skuespiller, siden de 'trenger å skape noe hele tiden' og tenke på måter å forbedre seg på.

Til tross for hans sprø timeplan, tar Hyun Bin ting sakte ved å gjøre enkle ting.

Skuespilleren liker å 'ta en dusj og ta et glass vin eller øl.' Når det gjelder dager hvor han ønsker å slappe av utenfor hjemmet sitt, er skuespilleren å finne på golfbanen i fritiden.

For å huske, er den luksuriøse sporten også kjent som skuespilleren og Son Ye Jins tidsfordriv, da de ofte oppdaget å ta på seg sportsantrekk.

Visste du? Hyun Bin er ikke en fan av alkohol

Hyun Bin(Foto: Vast Tree Playing Official Instagram)

Fra det ser ut, er Hyun Bin en type person som prioriterer helsen sin ved å gjøre ting for kroppen sin, hvorav den ene er å vende seg bort fra alkohol.

Han tilsto en gang at han ikke er en stor drinker.

Siden han ikke har høy alkoholtoleranse, kunne Hyun Bin bare ta omtrent en flaske eller maksimalt en og en halv drink, kan det være øl eller soju.

Hyun Bins kommende prosjekter

Hyun Bin(Foto: Vast Entertainment Official Instagram)

Bortsett fra Hyun Bins bryllup med Son Ye Jin, er 'Secret Garden'-stjernen satt til å lede en rekke kommende filmer.

Etter fire år siden hans siste film, vil Hallyu-stjernen komme tilbake på det store lerretet med actionfilmen 'The Point Men' med Hwang Jung Min.

I tillegg leder han også rollebesetningen til 'Harbin' og ryktes å spille i 'Confidential Assignment 2: International.'

I TILFELLE DU GÅR GJORT: Hyun Bins datinghistorie: Bli kjent med 'Crash Landing on You' Stars tidligere og ryktede kjærester før Son Ye Jin

KDramasters eier denne artikkelen.

Skrevet av Geca Wills