Honey Lee forblir aktiv når hun nærmer seg å føde sitt første barn.

Den kommende moren delte nylig sin nåværende status på sosiale medier før hun ønsket sitt første barn velkommen med en ektemann som ikke er kjendis.

Honey Lee Graviditetsoppdatering

Skjønnhetsdronningen ble K-drama-stjerne ertet fans da hun delte et glimt av livet sitt under graviditeten.Den 39 år gamle skjønnheten sier at hun nå er 32 uker gravid og snart skal ønske babyen deres velkommen.

Med et bilde av skuespillerinnen som viser frem sin uanstrengte skjønnhet under fotturen hennes, ble Honey Lees Instagram tittelen «Alle, hvordan har dere det på en fin vårdag? Jeg er på tur og har det bra med jenta mi. 32 uker.

Kjære Lee(Foto: Honey Lee Instagram)

Dessuten nevnte hun også i innlegget sitt at hun bruker kompresjonsstrømper eller magebånd for å støtte bumpen og turstavene for å navigere veien trygt.

I kommentarfeltet hennes ønsket kjendisvenner og fans skuespillerinnen god helse og trygg graviditet.

Andre påpekte også hvordan graviditeten ser bra ut på henne.

Fra skjønnhetsdronning til førstegangsmor

Kjære Lee(Foto: Saram Entertainment Offisielle Instagram)

Honey Lee ønsket året velkommen med et takknemlig hjerte etter at hun bekreftet at hun er gravid med sitt første barn.

I januar 2022 avslørte etiketten hennes, Saram Entertainment, offisielt at hun ventet deres glede.

LES MER: Beauty Queens Turned K-drama Stars: Here's What Honey Lee, Lee Bo Young, More

Som bemerket av Osen , har Honey Lees byrå gitt ut en uttalelse som kunngjorde at 'et dyrebart nytt liv har funnet veien til skuespilleren.'

Videre påpekte talentledelsen også at «The Fiery Priest» fortsatt er «på stadiet der hun trenger hvile og stabilitet» og ber fans og media om deres forståelse.

Honey Lees graviditetsnyheter kommer etter bryllupet hennes med en ikke-kjendiskjæreste.

I desember 2021 utløste ryktene at «The One the Woman»-stjernen gikk ned midtgangen og forseglet avtalen med den nye kjæresten.

Etter at skuespillerinnen bekreftet at hun dater en ikke-showbiz-person som en bekjent introduserte tidlig i fjor, bekreftet Saram Entertainment at Honey Lee holdt et privat bryllup 21. desember.

Per lokale medier , delte skuespillerens byrå den gode nyheten og kunngjorde at den tidligere skjønnhetsdronningen som ble skuespillerinne nå er gift.

I en uttalelse delte underholdningsmerket at skuespillerinnen 'som møtte en dyrebar person, lovet å bli livslange partnere [med ham] basert på tillit og hengivenhet for hverandre.

Dessuten avslørte Saram Entertainment også hvorfor paret valgte en privat seremoni.

'Med tanke på de vanskelige tidene, i stedet for å holde et bryllup, giftet de to seg den 21. desember gjennom en løfteseremoni et sted i Seoul som bare ble deltatt av familiene deres,' forklarte byrået.

På den tiden ba de også fansen og pressen høflig om å 'avstå fra å spre overdrevne spekulasjoner om hans personlige opplysninger' gitt at Honey Lees ektemann er en ikke-kjendis.

Hvem er Honey Lees mann?

Kjære Lee(Foto: Honey Lee offisielle instagram (honey_lee32))

I følge rapporter , Honey Lees mann er en koreansk-amerikansk kontorarbeider.

Hun møtte ham gjennom en bekjent og siden da ble paret umiddelbart koblet sammen da de deler lignende interesser og tankesett som bringer dem nærmere hverandre.

I TILFELLE DU GISTE DET: Park Shin Hye, Honey Lee og flere Kdrama-stjerner som ønsker en baby velkommen i 2022

KDramasters eier denne artikkelen
Skrevet av Geca Wills