'Hometown Cha-Cha-Cha'-stjernen Kim Seon Ho snakker endelig opp om de sirkulerende problemene og anklagene mot ham etter to dagers stillhet.

Den 36 år gamle skuespilleren innrømmer alle påstandene og uttrykker sin oppriktige unnskyldning.

'Hometown Cha-Cha-Cha'-stjerne Kim Seon Ho innrømmer påstander og beklager

Den 17. oktober gjennom et nettsamfunn ble det postet en artikkel av en anonym person 'A' som avslører virkeligheten og den undermenneskelige oppførselen til en voksende skuespiller under navnet 'Actor K.'I løpet av forholdet deres, skal den nevnte skuespilleren ha tvang sin eks-kjæreste til å abortere deres ufødte baby, som var ulovlig på den tiden, under påskudd av ekteskap.

'A' sa i innlegget deres at de to hadde datet fra begynnelsen av 2020 og ble gravide i juli samme år. Etter at de aborterte babyen sin, sa «skuespiller K» endret seg og ble fjern, og slo til slutt opp med henne.

Kim Seon Ho(Foto: Kim Seon Ho Instagram-konto)

Mange spekulasjoner ble gjort, og hint pekte tydelig på 'Hjemby Cha-Cha-Cha'-stjernen og 'Good Boy' Kim Seon Ho.

Imidlertid forble Kim Seon Ho sin side taus til morgenen den 19. oktober da plateselskapet hans, SALT Entertainment, ga ut en uttalelse som tok for seg saken.

Den 20. oktober bryter 'Hometown Cha-Cha-Cha'-skuespilleren til slutt tausheten sin mens han gir ut en offisiell uttalelse og unnskyldning til sin ekskjæreste.

Han begynner sin uttalelse med en unnskyldning for sin forsinkede personlige uttalelse. Ifølge ham følte han seg overveldet og redd og var ikke i stand til å vise seg frem før nå.

I TILFELLE DU GLEMT DET: Domino's Pizza Korea fjerner Kim Seon Ho's godkjenningsannonser midt i hans 'Actor K'-anklager

Kim Seon Ho og ekskjæresten hans datet med gode følelser, men under forholdet deres ble han inkompetent og manglet hensyn.

Kim Seon Ho(Foto : Nyheter 1 Korea)

«Jeg håper å møte henne igjen for å gi min oppriktige unnskyldning. Jeg venter på tiden da jeg blir presentert for muligheten, sa skuespilleren.

'Hometown Cha-Cha-Cha'-stjernen ga også sin unnskyldning til fansen og lojale seere av hans nylig avsluttede romantiske komediedrama.

«Jeg beklager også for å ha skuffet de som stolte på meg og heiet på meg helt til slutten. På grunn av deg var jeg bare i stand til å stå høyt som skuespiller Kim Seon Ho.'

Shin Min Ah og Kim Seon Ho(Foto: tvN offisielle Instagram)

På grunn av beskyldningene mot skuespilleren, er avslutningsintervjuet for å minnes suksessen til suksessserien 'Hometown Cha-Cha-Cha' med Kim Seon Ho, Shin Min Ah og Lee Sang Yi utsatt, noe som har vært til besvær med andre skuespillere.

LES MER: Avslutningsintervjuet 'Hometown Cha-Cha-Cha' kanselleres på grunn av anklager mot hovedstjerne Kim Seon Ho + skuespiller mottar Flack

'Jeg vil også be om unnskyldning til menneskene som jobbet med meg på ulike produksjoner for ulempen og skaden jeg forårsaket på grunn av mine feil,' fortsatte han.

Han avsluttet brevet med sin dyptfølte unnskyldning: 'Jeg vet at disse rabalder er utilstrekkelige for å nå mange mennesker, men jeg gir mine ærlige tanker på en måte som jeg kan. Jeg beklager virkelig.'

Kim Seon Ho(Foto: Kim Seon Ho Instagram)

Timer etter uttalelsen hans ga SALT Entertainment ut en oppfølging i lys av Kim Seon Ho sin unnskyldning, og sa: 'Hei, dette er SALT Entertainment. Vi vil be om unnskyldning for å ha forårsaket mange bekymringer på grunn av skuespiller Kim Seon Ho sine private saker. Vi vil gjerne gi våre unnskyldninger til mange mennesker som ble skuffet og såret over de siste hendelsene.'

'Hjemby Cha-Cha-Cha'-stjernen Kim Seon Ho sin karriere stuper

«Hjemmebyen Cha-Cha-Cha», det vellykkede globale dramaet der skuespiller Kim Seon Ho spilte hovedrollen sammen med Shin Min Ah, ble nylig lykkelig. Prestasjonene ble imidlertid plettet av problemet som sirkulerte rundt ledelsen.

På grunn av dette begynner Kim Seon Ho sin karriere å bli ugjennomsiktig. Samme dag av påstandene trakk Domino's Pizza Korea ut alle Kim Seon Ho-relaterte annonser og påtegninger fra deres offisielle sider.

(Foto: Domino's Pizza Korea Twitter) (Foto: Domino's Pizza Korea Twitter)

Ikke bare det, men hans personlige liv påvirket hans kommende verk i stor grad. Hans mangeårige variasjonsshow '2 Days & 1 Night' skal angivelig avsluttes på grunn av problemet.

LES OGSÅ: Kim Seon Hos '2 Days & 1 Night' vil angivelig konkluderes midt i 'Actor K'-anklager

2 dager og 1 natt sesong 4 rollebesetning(Foto: Kim Seon Ho Instagram-konto) (Foto: Kim Seon Ho Instagram-konto)

Han skal også lede filmene 'Sad Tropical', 'Doog Days',' og '2 O'Clock Date' er imidlertidregissørene av filmene uttrykte en forsiktig holdning til kontroversen og sa: 'Vi overvåker situasjonen nøye.'

'Sad Tropical' er en ny film regissert av Park Hoon Jung og skal starte innspillingen i november.'Dog Days' er en omnibus-film produsert av JK Film og '2 O'Clock Date' er regissør Lee Sang Geuns neste film etter billettkontoret 'Exit'.