I 'Her kommer Jang Bo Ri' ble Han Seung Yeon slått på ryggen av Keum Bo Ra.

Den 8thepisode av MBC-helgedramaet 'Here comes Jang Bo Ri' sendt 4. maith, Keum Bo Ra som har ekstreme kostholdsproblemer hadde datteren Ka Eum (spilt av Han Seung Yeon) som fullførte studiene i USA og kom tilbake.

Han Seung Yeon kom ikke tilbake fra et elitestudie i utlandet, men det var en innsats fra Keum Bo Ra fordi hun var så dum og hun sendte henne halvt kraftig. Han Seung Yeon hadde også gitt opp dette og hadde gjennomgått plastisk kirurgi for å komme tilbake til landet.Han Seung Yeon hadde gjennomgått en stor operasjon og Keum Bo Ra og Oh Chang Suk hadde blitt stort sett overrasket. Han Seung Yeon ga opp å studere og gikk tilbake for godt, og fordi hun brukte penger til venstre og høyre, var det minst ti vogner til å laste alt hun hadde kjøpt. Keum Bo Ra var så opprørt at hun begynte å slå Han Seung Yeon.

Han Seung Yeon var så full av seg selv at hun trodde at alle mennene i verden elsket henne. Hun er full av luksus og bruker moren hans Hwa Yeon (spilt av Geum Bo Ra) som en kilde til penger og er den yngste datteren som alltid lager trøbbel.

Denne scenen ble filmet på Incheon International Airport og Keum Bo Ra slo Han Seung Yeon på ryggen et par ganger mens de lekte katt og mus for å lage en scene.

Etter å ha fullført skuespillet, sa Han Seung Yeon: 'Jeg var i stand til å avslutte skuespillet på grunn av eldre skuespillere som kom på settet som min familie. Jeg følte at jeg måtte jobbe enda hardere» og smilte.

I fremtiden vil Han Seung Yeon finne arbeid som han liker og gjorde Dong Hoo (spilt av Han Jin Hee) og Hwa Yeon opprørte ettersom det vil vise en ny side av seg selv.