Ikke alle helter bruker kapper, sier de. Noen er vanlige mennesker som gjør alt de kan for å hjelpe de som er i nød. Noen få kjendiser ydmyker seg og viser folk at til tross for deres popularitet, er de sjenerøse og velvillige og vil gjøre ting du ikke forventer at en offentlig person skal gjøre.

Det beste eksemplet er 'Running Man'-stjernen, Lee Kwang Soo .

Lee Kwang Soo er ikke bare en skuespiller, men også en underholder og en modell. Han dukket først opp i sitcom 'Here He Comes' i 2008.Han begynte å bli anerkjent for rollene sine i det medisinske melodramaet 'It's Okay, That's Love', sitcom 'The Sound of Your Heart', 'Live' og i filmene 'Confession', 'Collective Invention' og 'Inseparable Bros' .' Senere fikk han til og med kallenavnet 'Prince of Asia'.

Ikke bare er han elsket for sin komiske personlighet, men det er andre grunner bak hvorfor han er det en av de mange kjendisene som er elsket i Korea .

Kollegene hans har vært vokale om hans ekstremt snille personlighet, og mange kjendiser kan bekrefte det. Med alt stresset en skuespiller eller skuespillerinne har, synes de noen ganger det er utfordrende å smile og fremstå som snill når de er ute i offentligheten.

Lee Kwang Soos vennlighet har blitt fanget på kameraet på hvordan han har vært veldig hensynsfull med menneskene rundt, spesielt med sine medstjerner. Han ble til og med en prat i byen da han ble sett plukke søppel under en filmvisning. Han er definitivt miljøbevisst, noe som egentlig ikke er et vanlig syn at en kjendis gjør en slik handling offentlig.

I stedet for å motta gaver til bursdagen sin, bestemte han seg for å gi dem alle bort til de trengende barna.

En av hans velkjente historier var helt tilbake i 2009. Mens han var ute la han merke til et eldre ektepar som ble alvorlig skadet ved siden av en mann som ser ut til å være full. Han nølte ikke med å ringe politiet der og ga deretter vitnesbyrd for å hjelpe paret.

Tror du han bare ville stoppe der? Nei. Han gikk faktisk lenger og valgte å stå som vitne for det eldre ekteparet i retten midt i den travle timeplanen hans på den tiden. Han gjorde det for å hjelpe ekteparet med å vinne saken fordi han var redd for at det eldre ekteparet kanskje ikke skulle finne rettferdighet.

Dette var virkelig en heroisk handling som vi ikke kan se hver dag, spesielt fra en kjendis.

Og som det sies, 'En helt er en ekte person eller en hovedfigur som, i møte med fare, bekjemper motgang gjennom bragder av oppfinnsomhet, mot eller styrke.'

Du kan være en helt på din egen måte. Har du noen heroisk handling av en koreansk kjendis du kanskje vil dele? Kommenter under!