I hvert K-drama er det å ta en buss en av de mange scenene når par på skjermen får et romantisk øyeblikk.

Å kjøre buss kan være en stor del av K-drama-pars minner som deles med sin elskede. Det er derfor, hvis du er en K-drama-fan, er en kjærlighetshistorie aldri uten en scene med par som tar en tur i bussen.

Her er en liste over K-drama-par som finner kjærlighet og moro i å kjøre buss mens de reiser hjem eller på jobb. Ettersom du har sjansen til å kjøre bilen, kan du huske disse romantiske parene og møte noen som vil dele setet ditt med.Mens du sov

Her er K-Drama-par Romantisk måte å reise på er å ta bussen(Foto: SBS)

Med Lee Jong Suk og Suzy i hovedrollene ble karakterene deres sett i dramaet noen ganger når de kjørte buss til jobb. Hong Joo (Suzy) følger Jae Chan (Lee Jong Suk) på vei til jobb, så hun tar plass ved siden av ham. Han sov på skulderen hennes, og hun brukte hånden for å skjerme øynene hans mot strålende sol. For et bedårende syn det ville vært! Kjærlighetens kraft får deg til å gjøre hva som helst for å beskytte noen du virkelig bryr deg om.

ID-en min er Gangnam Beauty

Her er K-Drama-par Romantisk måte å reise på er å ta bussen(Foto: JTBC)

Mi Rae (spilt av Im Soo Hyang) reiser til skolen med buss sammen med Kyung Suk (spilt av Cha Eun Woo). Mens de reiser, bruker de mesteparten av tiden sin til å dele følelsene sine og den dyrebare tiden sammen. Det er der de reiser og i all hemmelighet holder hendene unna de nysgjerrige øynene. Det unge paret i deres siste bussscene viste verden følelsene deres for hverandre. Mi Rae er ikke sjenert ved å la henne lene seg over skulderen hans og omvendt. Ung, søt kjærlighet, faktisk!

Bra casting

Her er K-Drama-par Romantisk måte å reise på er å ta bussen(Foto: SBS)

Lee Sang Yeob og Choi Kang Hee-karakterenes bussscene er kanskje ikke like romantisk som andre, men det var starten på kjærlighetshistorien deres. Baek Chan Mi (Choi Kang Hee) er en smart student som fikk Yoo Suk Ho (Lee Sang Yeob) til å forelske seg i sin søte og livlige personlighet. De var klassekamerater, og han prøvde å løpe etter henne mens han kjørte bussen for å levere tilbake kulepennen hennes. Når hun så på henne som sov, ble Suk Ho fascinert av det vakre ansiktet hennes, nevinnser at det var et minne som holder kjærligheten deres sammen etter mange år.

Når min kjærlighet blomstrer

Her er K-Drama-par Romantisk måte å reise på er å ta bussen(Foto : tvN )

Med Yoo Ji Tae og Lee Bo Young i hovedrollene fortsatte kjærlighetshistorien deres der de slapp etter at de så hverandre etter lang tid. Yoon Ji Soo (Lee Bo Young) møtte Han Jae Hyun (Yoo Ji Tae) igjen etter 20 år. I løpet av studietiden som par reiser de alltid med buss og når de kom i førtiårene kunne de ikke annet enn å mimre gamle dager ved å reise sammen igjen. Kjærligheten deres tennes igjen da de gjenforenes og kjempet mot utfordringene i livet for å være sammen.