'Hellbound' episode 6 avslutter den første sesongen med en rekke cliffhangers og ubesvarte mysterier.

For å huske, har skaperen og regissøren Seo Sang Hyo tidligere avslørt til Variety at sesong 2 ikke vil være mulig med det første og trenger 'ytterligere diskusjon' sammen med Choi Kyu-Seok, som illustrerte nettfilmen.

'Om vi ​​ønsker å gjøre det om til nok en live-action-serie, det er noe vi trenger ytterligere diskusjon om,' sa han og la til, 'Som du vet, har vi nettopp gitt ut Hellbound sesong 1, og det gjorde vi ikke. har noen tid til å diskutere det problemet med Netflix.'Til tross for beslutningen om ikke å gi ut 'Hellbound 2' på et tidspunkt snart, ga den seksdelte episoden med Yoo Ah In, Kim Hyun Joo og flere definitivt seerne en elektrifiserende og oppsiktsvekkende finale.

LES MER: 'Hellbound' Episode 5: Vil Park Jung Min slå seg sammen med Kim Hyun Joos gruppe? + Den nye sannheten ivrig etter å gripe den mystiske organisasjonen

'Hellbound' episode 6 Høydepunkter: The New Truth Hunts Min Hye Jin og Bae Young Jaes familie

Finalen åpner med at Song So Hyun ønsker å søke svar angående den nyfødtes skjebne.

(Foto: Netflix Korea)

Hun dro til The New Truth-hovedkvarteret og avslørte at babyen hennes, Toughie, mottok et dekret som overrasket den religiøse gruppen.

Diakon Yoo Ji arrangerte i all hemmelighet et øyeblikkelig møte for å snakke om trinnene deres angående synderen.

I mellomtiden møter Bae Young Jae Min Hye Jin sammen med sine underordnede for å hjelpe, så Hyun kommer seg ut fra hovedkvarteret.

På The New Truths hovedkontor prøver medlemmene å skille baby Toughie fra moren, men So Hyun insisterer på å være sammen med den nyfødte.

Da diakon Yoo Ji og hans gruppe møtte moren og barnet, hørte de et bråk i lobbyen etter at en mann hevdet at han mottok et dekret.

Lite visste de at det bare var en handling for å ødelegge den religiøse gruppen, så Hye Jin og Young Jae kunne hjelpe kona og ungen hans med å komme seg ut av bygningen.

Da han innså at de hadde mistet moren og barnet, instruerte kultpresten medlemmene om å finne familien ved hjelp av politiet.

Hye Min Jin blir forrådt

(Foto: Netflix Korea)

Min Hye Jin og familien dro på veien og flyttet til et bortgjemt nabolag hvor en informant ved navn Dongwook ventet på dem.

Den nye karakteren pleide å være en lojal tilhenger av New Truth, men vendte seg bort fra gruppen på grunn av deres falske ideologi.

Mens Dongwook er borte for å gjøre ærend, så snakker Hyun med Hye jin om å gå med på å kringkaste barnets dommedag.

Før dette laget Sodo-lederen en video som informerte publikum om babyens dekret og lovet å vise den live klokken 21.30 dagen etter.

På den annen side ringer Dongwook The New Truth Chairman og forteller ham om Hye Jins plan.

Han avslørte også at han ville ha sin dommedag fem minutter etter babyen, men gruppen prøver å manipulere ham ved å kalle ham en Messias, og uttalte at det var Guds plan.

På denne måten ville de vite hvor de skulle finne familien og Hye Jin, men The New Truth klarte ikke å få det de ønsket til Dongwook og jakter på ham sammen med Sodo-lederen.

'Hellbound' episode 6 avslørte også at han er Skull Mask-fyren fra Arrowhead.

Unge Jae sjekker ut Hye Jins underordnede, men ble sjokkert over å se dem alle døde i korridoren.

Imidlertid så han DongWook iført hodeskallemasken og forsøkte å drepe ham.

Han tenker at han slo ned Young Jae og planlegger å drepe trioen, men heldigvis hørte Hye Jin Young Jaes advarsel.

Vil Baby Toughie overleve dommens dag?

(Foto: Netflix Korea)

På den annen side drar So Hyun til midten av nabolaget og avslører babyens hemmelighet.

Publikum ble lamslått da de hørte et høyt dunk som signaliserte at Toughies dommedag hadde begynt, men så Hyun kunne ikke se barnet hennes bli drept.

Hun og Young Jae beskyttet babyen, men endte opp med å bli drept av profetengelen.

Interessant nok hørte Hye Jin et høyt skrik som betyr at babyen overlevde.

DongWook var vitne til at babyen fortsatt var i live og planla å drepe ham, men Hye Jin slo ham med et våpen.

Som skjebne, møter han sin dommedag og blir brent i hjel ved siden av paret.

Etter at So Hyuns video ble viralt, klarte The New Truth å lokalisere området og så at babyen overlevde og er sammen med Hye Jin.

De prøvde å fange Hye jin, men innbyggerne hindret kultpresten i å følge Sodo-lederen.

Diakon Yoo Ji ble overrasket og rasende over den gamle mannen som stilte spørsmål ved gruppens prinsipper og kalte dem en gjeng med løgnere, noe som fikk ham til å miste forstanden og slo beboeren.

Politiet så dette og arresterte Yoo Ji for vold.

I TILFELLE DU GÅR GJORT: 'Hellbound' episode 4 tar imot nye karakterer + profetengelen besøker Won Jin Ah og Park Jung Mins barn

KDramasters eier denne artikkelen

Geca Wills skrev dette