Skuespiller Youngjae kommer!

Et annet GOT7-medlem, Choi Youngjae, er i ferd med å fortsette skuespillerkarrieren sin ettersom han er bekreftet å lede den kommende romanseserien 'Love and Wish'.

'Love and Wish' er Choi Youngjaes første romansedrama

Flere medieinnsidere kunngjorde 30. november at idol-skuespilleren Choi Youngjae offisielt ble med i rollebesetningen til «Love and Wish». GOT7-medlemmet ble valgt til å spille som den mannlige hovedpersonen i serien. 'Eclipse'-sangeren vil fordype seg i karakteren til Kim Seung Hoo.«ACTOR YOUNGJAE»: GOT7s Youngjae skal lede sitt første romansedrama «Love and Wish» sammen med «Penthouse»-stjernen Choi Ye Bin(Foto: GOT7 Youngjaes Instagram)

På den annen side forventes 'Penthouse'-skuespilleren Choi Ye Bin å spille rollen som den kvinnelige hovedpersonen ved navn Son Da Eun. Yoo Jae Sang, som spilte hovedrollen i 'Sweet Revenge 2', 'Fourth Place', 'Student A' og 'I Want to See Your Parent's Face', bekreftet også sin deltakelse i prosjektet og tok rollen som Na Yoo Il.

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE: 'Så ikke verdt det' omdefinerer moderne Sør-Korea + GOT7s Youngjae, (G)I-DLEs Minnie rost for sine imponerende skuespillerferdigheter

Hva vi vet så langt om Choi Ye Bin og GOT7 Youngjaes 'Love and Wish'

'Love and Wish' er et nettseriebasert drama som skildrer den friske kjærligheten, vennskapet, veksten og smerten til ungdomsskoleelever. Cube Entertainment får i oppdrag å produsere prosjektet. I mellomtiden markerer dette Cine De Ramas tredje verk som er basert på nettfilmer.

Choi Ye Bin(Foto: Choi Ye Bin Offisielle Instagram)

Det originale verket til 'Love and Wish' publisert på nettet har allerede 1,5 millioner abonnenter som er i alderen 10 til 20 år som lett kan forstå historien, for de opplever også den samme veksten, gleden og smerten til karakterene.

Choi Youngjae hadde allerede sin skuespillerdebut i den koreanske sitcom 'So Not Worth It' produsert av Netflix. Nå som idol-skuespilleren er klar til å ha sin første hovedrolle, er forventningene høye til hva slags skuespill Youngjae skal vise.

GOT7 Youngjae(Foto: GOT7s Youngjae Offisielle Instagram)

Fans og seere venter også på kjemien hans med Choi Ye Bin i «Love and Wish». Cube Entertainments gruppeleder og direktør for visuelt innhold, Jang Jae Hyuk, er ansvarlig for regien. I tillegg hadde rollebesetningen allerede sin tabelllesing og er nå midt i innspillingen av den kommende serien.

Youngjaes 'Love and Wish' skal etter planen slippes en gang i desember i samarbeid med en kjent online streamingplattform. Det er for å utvide og nå nye målgrupper utenfor Sør-Korea.

I TILFELLE DU GLEMT DET: GOT7s Youngjae får overveldende respons for å ha spilt i K-Sitcom 'So Not Worth It'

GOT7s Jinyoung gjenforenes med 'He is Psychometric'-medstjerne Shin Ye Eun i 'Yumi's Cells'

I mellomtiden er Youngjaes bandmedlem, Jinyoung, også opptatt med å jobbe som et idol og som sanger. Etter å ha gitt ut den digitale singelen Dive i juli i fjor og spilte hovedrollen i tvNs The Devil Judge sammen med Ji Sung, kommer nå tilbake på den lille skjermen med Yumi's Cells' sesong 2.
Jinyoung vil også gjenforenes med tidligere ledende dame Shin Ye Eun i den kommende serien. Skuespillerinnen sies å ha sin spesielle opptreden i Yumi's Cells 2.

Er du spent på GOT7 Youngjaes første dramarolle noensinne? Gi oss beskjed om dine tanker i kommentarene!

For mer K-Drama, K-Movie og kjendisnyheter og oppdateringer, hold fanene åpne her på Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley eier denne artikkelen.

Skrevet av Shai Collins.