Etter rapportene om at Park Min Young skal lede det nye dramaet 'Mandag, onsdag, fredag, tirsdag, torsdag og lørdag', ryktes det at Go Kyung Pyo også er en del av rollebesetningen.

Les for å vite mer.

Go Kyung Pyo i Talks to Star in New Romance Series med Park Min Young

K-media utsalgssted, Osen Nyheter , uttalte 15. mars at Go Kyung Pyo er castet til å vises i tvNs kommende serie 'Mandag, onsdag, fredag, tirsdag, torsdag og lørdag.'I mellomtiden har ikke skuespillerbyrået gitt ut noen uttalelse angående nyhetene ennå.

Gå til Kyung Pyo(Foto: tvNs offisielle Instagram)

I februar, Park Min Young ble friet til å spille hovedrollen i romantikkdramaet og vurderer for tiden tilbudet. Hvis hun godtar, vil hun spille rollen som Choi Sang Eun, en kone til leie.

'Mandag, onsdag, fredag, tirsdag, torsdag og lørdag' forteller historien om en hjelper som yter tjenester til de som trenger en kone. I tillegg forventes 'Kkondae Intern'-regissør Nam Sung Woo å styre dramaet.

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE: 'Forecasting Love and Weather' Episode 10: Park Min Young har plutselig en endring i hjertet om ekteskap

(Foto: Nyheter 1) Go Kyung Pyo

I mellomtiden kan Go Kyung Pyo også spille hovedrollen i en ny mysterieserie, «Connect», sammen med Jung Hae In og Kim Hye Joon. Den japanske regissøren Takashi Miike har ansvaret for å styre dramaet.

I tillegg er 'Reply 1998'-skuespilleren i ferd med å filme sin kommende film 'Seoul Vibe', hvor han vil gjenforenes med 'Chicago Typewriter'-stjernen Yoo Ah In. Filmen forventes å møte seerne når som helst i år.

Yoo Yeon Seok og Kim Jae Young mottok også rollebesetningstilbud om å bli med i dramaet

'Hospital Playlist'-skuespiller Yoo Yeon Seok fikk også et tilbud om å spille som en av hovedrollene i 'Mandag, onsdag, fredag, tirsdag, torsdag og lørdag.' Byrået hans King Kong by Starship bekreftet nyhetene om at han kan få comeback på den lille skjermen med tvNs nye romantiske komedieserie.

Yoo Yeon Seok(Foto: King Kong av Starships Instagram)

Da er modellen og skuespilleren Kim Jae Young også en potensiell kandidat til å spille som den mannlige hovedrollen i den kommende serien. Byrået hans HB Entertainment ga ut en uttalelse som sa at skuespilleren vurderer tilbudet positivt.

Park Min Young(Foto: Park Min Youngs Instagram | Harper's Bazaar)

På den annen side rettes oppmerksomheten mot hvorvidt disse kjendisene alle vil være en del av tvNs 'mandag, onsdag, fredag, tirsdag, torsdag og lørdag.'

I TILFELLE DU GLEMT DET: Denne 'Hospital Playlist'-skuespilleren kan bli med Park Min Young i nytt romantikkdrama - Hvem er han?

Hva er dine tanker om det mulige dramaet til Park Min Young og Go Kyung Pyo? Del dine kommentarer med oss!

Besøk KDramastars for flere koreanske drama-, film- og kjendisnyheter.

Shai Collins skrev dette. KDramasters eier denne artikkelen.