Den 25. juni kunngjorde 'The King: Eternal Monarch'-stjernen Woo Do Hwan at han ville bli det verver seg for sin obligatoriske militærtjeneste i juli. Skuespilleren la ut et håndskrevet brev på sin sosiale mediekonto for fansen.

Woo Do Hwans berømmelse skjøt i været på grunn av hans doble roller i «The King: Eternal Monarch», som portretterer kongens alltid lojale bestevenn og kapteinen for vaktene, Jo Young, og den omgjengelige Jo Eun-Sup i republikken Korea.

En filippinsk kjendis kommenterte nyhetene om Woo Do Hwan militærverving(Foto: Twitter)

Dette er grunnen til at mange av fansen hans ble overrasket og trist over hans plutselige verving. Likevel ønsket Woo Do Hwans fans ham fortsatt lykke til med treningen og tjenesten i militæret, til og med hans medstjerne Kim Go Eun tok til kommentarfeltet for å dele reaksjonen hennes.Skuespillerinnen la ut en gråtende emoji under skuespillerens innlegg, hans selvskrevne brev angående hans forestående verving. Men det som har fanget oppmerksomheten til filippinske fans er at en filippinsk kjendis også la ned en kommentar på sosiale medier, og uttrykte sin overraskelse over Woo Do Hwans oppdatering.

En filippinsk kjendis kommenterte nyhetene om Woo Do Hwan militærverving(Foto: Skjermdump fra Instagram)

Den filippinske stjernen vi referer til er skuespillerinnen, sangeren, modellen og TV-verten Marydale 'Maymay' Entrata, en ivrig fan og følger av den koreanske skuespilleren Woo Do Hwan. Hun har også blitt oppdaget tidligere, og la igjen en kommentar til Woo Do Hwans forrige innlegg.

Filipina-kjendis reagerer på nyheter om Woo Do Hwan(Foto : Star Cinema)

I kommentarfeltet kommenterte den filippinske stjernen på filippinsk språk, ' Hva er det? (gråtende emoji), ' som betyr, 'Oi da! Hva mener du?'

Dette viser at hun også er knust av skuespillerens plutselige verving, som mange filippinere og andre internasjonale fans av K-drama-superstjernen.

Likevel gir vi vår fulle støtte til vår kjære Woo Do Hwan.

Lykke til, Woo Do Hwan. Venter!

Savner han allerede? Overstad alle skuespillerens K-dramaer ved å referere til DETTE liste, eller gjenopplev øyeblikkene hans fra 'The King: Eternal Monarch' HER !