Den første episoden av det etterlengtede nettfilmbaserte dramaet «Cheese In The Trap» har blitt sendt, og du lurer kanskje på om det er verdt sprøytenarkoman. Etter å ikke ha lest den originale webtoonen, kan vi ikke kommentere hvor sann den er til kilden, men her er fem grunner til at du kanskje vil se den.

  1. Park Hae Jin: Skuespilleren spiller Yoo Jung, en student beskrevet som både populær og likevel mystisk. På overflaten er han kjekk, personabel og rik, noe som gjør ham veldig populær. Men det er mer med ham, og bare én person ser ut til å mistenke det. Park gjør en god jobb med å holde et pokeransikt slik at du sjelden mistenker karakterens sanne intensjoner. Mot slutten av den første episoden kan seerne mistenke at han er interessert i Hong Seol, spilt av Kim Go Eun, men det er ikke klart for henne. Hun er sikker på at han har en privat plan for tortur designet for henne.

  2. Kim Go Eun: Skuespillerinnen spiller en veldig sympatisk student ved navn Hong Seol. Det er lett å identifisere seg med hennes problemer med å forbli på skolen og gjøre det bra til tross for at hun må jobbe. Hun er den typen person som skaffer seg lojale venner, så du vet at hun har vært der for dem. Det er Kim Go Euns første drama, så hennes evne til å skape en sympatisk dramakarakter er imponerende.  3. Vennene: Nam Joo Hyuk og Park Min Ji spiller de lojale vennene som vil stå ved Hong Seol uansett. Nam Joo Hyuks karakter risikerer å få problemer for å redde henne. Park Min Ji er klar til å dele sine egne hardt opptjente penger slik at de kan gå på skole sammen. Uansett hvor vanskelig det er for Hong Seol, er vennene hennes der for å støtte henne.

  4. Underplottet: Mot slutten av den første episoden møter seerne to nye karakterer, som kan ha noe å gjøre med hemmelighetene Yoo Jung holder på. Lee Sung Kyung spiller en bortskjemt rik jente og Seo Kang Joon spiller hennes vandrende bror. Vi kan forvente at disse karakterene kompliserer ting for både Yoo Jung og Hong Seol.

  5. Skildringen av collegelivet: Dramaet viser de gode og de dårlige sidene ved livet på college. På den dårlige siden er det klikker, snobberi, ensomhet og økonomiske kamper, men på den gode siden er det en sterk følelse av kameratskap og en sjanse for at hvis du jobber hardt kan du forbedre livet ditt.

Har du sett første episode? Hva syntes du? Hvis du har lest netttonen, la oss få vite hvordan den holder seg.