Kim Jung Hyun møter en virvelvind av kontroverser etter den gjenoppståtte saken som involverer Girls' Generation's Seohyun.

Etter det ryktede forholdet hans til 'Crash Landing on You'-medstjernen Seo Ji Hye, som byrået hennes nektet for, er den 31 år gamle kjendisen viklet inn i en annen tvist rundt hans medspiller i 'The Time'.

Kim Jung Hyuns byrå avslørte en sjokkerende avsløring om skuespilleren

I en ny rapport kom et spørsmål som dukket opp igjen etter at hans nåværende byrå O& Entertainment kom med en sjokkerende avsløring om den sanne årsaken bak hans avgang.Kim Jung Hyun(Foto: tvN Facebook)

I en uttalelse innhentet av en sørkoreansk publikasjon, skal 'School 2017'-stjernen ha 'holdningsproblemer' og brutt sin nåværende kontrakt som skal utløpe i mai i år.

Dessuten henviste de også til pressekonferansen i 2018 hvor han viste uhøflig oppførsel mot SNSD-medlemmet.

«Vi kunngjorde at han dro av helsemessige årsaker den gangen, men det var problemer med Kim Jung Hyuns holdning siden pressekonferansen for dramaet på grunn av personlige problemer som involverte en kvinne. Det var det som førte til at han til slutt forlot showet, sa ledelsen.

På den tiden ga O& Entertainment og Kim Jung Hyun ut en uttalelse som tok for seg problemet.

Han nevnte at han var 'hengiven' og 'prøver å leve' som karakteren hans, Cheon Soo Ho, og ga senere ut en unnskyldning til Seohyun etter å ha mottatt et tilbakeslag fra fansen.

Etter kontroversen tok han en pause på 11 måneder og gjorde comeback med 2019-hitdramaet, sammen med Hyun Bin og Son Ye Jin.

Problemet bak Kim Jung Hyun og Girls' Generation's Seohyun

Etter avsløringen av hans nåværende byrå dukket Kim Jung Hyuns problem med hans 'The Time'-medstjerne opp igjen, og avslørte hans kalde oppførsel overfor Seohyun.

Et utsalgssted siterte at den 31 år gamle skuespilleren ga uttrykk for at han er ukomfortabel med sin ledende dame gjennom hele MBC-dramafilmingen.

Dette fikk ham til å slutte i 'The Time' med bare fire episoder igjen til finalen.

I tillegg nevnte rapporten at Kim Jung Hyun ba om å trimme ned hans og Seohyuns romantiske scener. Forfatteren på den tiden ga sin forespørsel og endte opp med å fornye manuset til skuespilleren hadde bestemt seg for å forlate showet.

Det gikk også rykter om at han fikk Girls' Generation-medlemmet til å gråte ved å tørke av hendene med en våt vev etter scenen hans med Seohyun som innebar å berøre hendene hennes.

LES MER: Kim Jung Hyun i samtaler om å signere med Agency of 'Crash Landing on You' medstjerne Seo Ji Hye

Fansen sprengte Kim Jung Hyun og oppfordret ham til å be Seohyun om unnskyldning

Problemet som dukket opp igjen forårsaket internettrus etter at fansen krevde Kim Jung Hyun om unnskyldning til sangerinnen-skuespillerinnen da hashtaggen #ApologizetoSeohyun gikk på Twitter.

Nettbrukere påpekte at oppførselen hans overfor den 29 år gamle kjendisen var 'motbydelig'.

I mellomtiden samlet fansen seg bak Girls' Generation-medlemmene mens de kritiserte skuespillerens støttespillere for å fremheve hans mentale helse som en unnskyldning.

Girls Generation Seohyun oppdaterer Instagramen sin etter Kim Jung Hyuns kontrovers

Midt i Twitter-brigaden for å uttrykke sin støtte til den 29 år gamle kjendisen, oppdaterte Girl's Generation-medlemmet sine sosiale medier for å vise hennes takknemlighet og kjærlighet til sine støttespillere.

«Min kjære, mitt folk, jeg er alltid takknemlig, og jeg elsker deg. Elsker deg,' Seohyuns Instagram-bildetekst lyder sammen med en serie selfies.

I TILFELLE DU GÅR GJORT: Jentegenerasjon Seohyun er The New K-Drama Queen, ifølge Netizens

KDramasters eier denne artikkelen.

Skrevet av Geca Wills