'Endless Love' Jung Kyung Ho løy til Ryu Soo Young at han var faren til Hwang Jung EUms barn.

På SBS-helgsdramaet 'Endless Love' som ble sendt 17. augustthHan Kwang Chul (spilt av Jung Kyung Ho) begynte å si harde ord til Han Kwang Hoon (spilt av Ryu Soo Young).

På denne dagen så Han Kwang Hoon en nyhetsartikkel om at Suh In Ae (spilt av Hwang Jung Eum) var gravid med Han Kwang Chuls barn. Etterpå ringte Han Kwang Hoon til Suh In Ae. Han Kwang Hoon sa: 'Da vil du at jeg skal tro at nyhetsartikkelen er sann, ikke sant? Du sier faktisk at In Ae er gravid med barnet ditt? Hva hadde skjedd med In Ae?I denne episoden hadde In Ae sett Kwang Hoon etter å ha kommet seg ut av fengselet. Så snart hun så ham, begynte hun å gråte og felle tårer og sa: 'Alt jeg ønsket å gjøre var å se deg igjen. Nå, den eneste personen jeg har å tro på er deg.' Hun felte disse tårene ved å henge på den eneste personen som Kwang Chul brydde seg om. Han hadde gitt opp all rikdommen og verdisakene sine for å prøve å redde In Ae fra fengselet fordi han hadde begynt å virkelig og oppriktig bry seg om henne.

I mellomtiden er 'Endless Love' et SBS-drama som tar for seg karakterers liv fra 70-tallet og frem til i dag. Den viser hvordan tre menneskers drømmer er sammenvevd med deres individuelle ambisjoner og romantikk. Lee Hyeon Jik er produsent og forfatter er Na Yeon Sook.