En romanse mellom Lee Ji Hoon og Choi Yu i 'River Where the Moon Rises' episode 14!

Etter år med å bevise seg for prinsesse Pyeonggang (Kim So Hyun), er general Go Gun (Lee Ji Hoon) nå klar til å forlate følelsene sine overfor prinsessen - og begynne på nytt med noen andre.

Lee Ji Hoons karakter viser god kjemi til Choi Yu Hwa

Elven der månen stiger fortsatt (1)(Foto: KBS offisielle Instagram)

Da Go Gun først møtte Lady Hae Mo Yong (Choi Yu Hwa), var hun bare en kollega for ham til han oppdaget at hun er en spion fra Silla.Siden den gang ble generalen nysgjerrig på hennes virkelige identitet. Først ønsket han å være nær Hae Mo Yong for å vite hvor prinsessen befant seg etter at hun forlot palasset.

Han ble overrasket over hvor modig og smart Hae Mo Yong er - Go Gun fant endelig en ny venn. Generalen opplever å besøke damen hver gang han har et problem eller trenger veiledning.

Da han visste at han ikke lenger kan få hjertet til kvinnen han elsket, begynte Go Gun å glemme følelsene sine overfor Pyeonggang.

I Episode 13 , Hae Mo Yong delte et kyss med General Go Gun, og det var hennes måte å vise hennes sanne følelser overfor mannen hun har beundret i årevis.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av koreansk drama || betalt promotering (@kdramapages)

De to begynte å vise sine genuine følelser. I det øyeblikket han våknet, ble Go Guns øyne låst til Hae Mo Yong mens hun var opptatt med å fikse håret.

Damen la merke til at generalen stirret på henne og bestemte seg for å sette seg ved siden av ham. Go Gun fortalte Hae Mo Yong at hun er den eneste kvinnen i nærheten av ham og ga henne et varmt smil.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av #YONGGEON (@yong.geon2021)

Pyeonggang og On Dal møtte nye utfordringer i palasset

Elven der månen står opp(Foto: KBS offisielle Instagram)

I palasset, prinsesse Pyeonggang og On Dal ( Na In Woo ) begynte å nyte oppholdet, men en uheldig hendelse skjedde i løpet av natten. Kong Pyeongwon og Prince Won ble forgiftet av Doo Joong Seo (Han Jae Young). Dette var hans måte å hevne seg på mannen som drepte hans kone og sønn.

LES OGSÅ: Rising Actor Na In Woo trollbinder fans som siste single-magasinforside

Doo Joong Seo er fast bestemt på å drepe prinsen foran kongen for å vise tapet han opplevde. Da han skulle stikke prinsen, åpnet døren seg, og Pyeonggang angrep ham raskt. Sammen med henne er On Dal, som også tappert kjempet med de sivile som prøvde å skade kongefamilien.

Prinsessen stakk Doo Joong Seo med sverdet sitt, men da hun var i ferd med å drepe ham, stoppet On Dal henne og lot vaktene eskortere dem bort fra palasset.

LES OGSÅ: 'River Where the Moon Rises' Episode 13: Na In Woo beskytter Kim So Hyun mot deres fiende

Spenningen som skjedde inne i palasset ga Pyeonggang flere grunner til å bli for å beskytte familien hennes.

Er du klar til å se flere av Lee Ji Hoon og Choi Yu Hwas øyeblikk i de kommende episodene 'River Where the Moon Rises'? Del dine tanker med oss ​​i kommentarene!

For mer K-Drama, K-Movie og kjendisnyheter og oppdateringer, hold fanene åpne her på Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley eier denne artikkelen.

Skrevet av Shai Collins